2014. augusztus 25. 08:00 - doggfather

(MAX) Blade #4

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a (MAX) Blade 4-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1443324-blade4a.jpg

Ugye Pengét elkapták a múlt héten, és éppen autóval szállítják egy elhagyatott úton, de nincsenek az elrablói egyedül, két mesterlövész már vár rájuk, lehallgatták a telefonjaikat, hogy hova viszik. Amennyiben kiszabadulna, élve nekik kell megölniük őt.

Kiderül, hogy a Valencia nevű étterem tulajdonos vámpír kábíttatta el Pengét, és átkutatták, levetkőztették és egy kereszthez szegezték őt…

Mikor elkezdik sértegetni, kiszakítja a kezét szögestől a fából, és félig lekötözve is elkezdi leverni a fogva tartóit. 4 vámpírt öl meg nagyon gyorsan és kegyetlenül, csupán egy fogva tartója marad, az a nő, aki a barátja ujjait leharapta. Vele pedig foghagymás rágót nyelet le. Ahogy kilép, a házból azonnal célkereszt elé kerül, de nem ő lenne, ha nem lenne szerencséje, a rá figyelőket leszerelte, és lekötözte valaki. mikor rájuk talál, akkor felfedi magát a megmentője, a vámpírgyilkos szörny még az első számból. Ki is neveti, hogy mind az emberek, mind a vámpírok az ő halálát akarják, majd leüti és magával hurcolja.

Penge álmában ismét a volt szerelme sírjánál van, de az most nem jelenik meg, valaki mást „küld” maga helyett Susant a nőt, akivel Penge éppen mostanában kezdett el randevúzni. Hirtelen miközben beszélgetnek, egy csontvázkéz lerántja Susant a sírba mire Penge üvöltve ébred Rose mellett az egyik menedékházukban.

Váltás. A vámpírkirálynő tökéletesnek ítéli Pengét, hogy közösen a vámpírnemezisnek életet adhassanak. Kiderül, hogy Rowkis (a szörny, aki vámpírokat eszik) az ő parancsára védte a Fényjárót, és elhozta neki, akik megpróbálták megölni. Ismét megkapja a parancsot, hogy védje, meg pengét nem eshet baja az esküvőig, a nászéjszakán azonban úgyis meghal. Kiderül, hogy a bérgyilkosok vámpírszolgák egy ellenséges ház vámpír ura már megjelölte őket.

Váltás. penge egy kúriába oson be (a másik vámpírúrhoz), hogy a megöléséről, illetve az arra tett kísérletről kikérdezze. Mikor elmondja neki, hogy miért akarta megölni, hogy ne kerülhessen, a királynőhöz Penge hitetlen marad természetesen az egész nász, misztikus gyilkossággal szemben, de a szám utolsó képén ismét azt a kardot nyújtják felé, ami az egyetlen esélye lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr56515627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása