2016. február 22. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #13

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 13-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

4040902-13.jpg

Az Angyalok főhadiszállásán, finom flörttel üti el az időt Blue Marvel és Molina, miközben arra várnak, hogy Luke Cage visszaérjen az apjától, és meglepetésükre vele együtt tér vissza. Adam és Molina megörülnek Lucas-nak, aki annyira azért nincs oda a találkozásért, mint ők. megutdta ő is, hogy a DeathWalkerek visszatértek, azért jött ő is, és most nem fog elfutni, mint a legutóbb, 40 évvel ezelőtt. Csak azt nem tudja még, hogy mennyire komoly a helyzet ezúttal.

Nagyon. nagyon nagyon, annyira, hogy Pengét elfogták, és ő lesz az a végső áldozat, amire a Medvét akarták használni, de aki mindig elmenekül előlük.

Váltás.

Penge még mindig megkötözve, még mindig a vérét veszik annyira, hogy hallucinálni kezd, az ideérkezése előtti utolsó emléke, mikor párjával Spitfire-rel arról beszélgettek még Angliában, hogy el kell jönnie. Nem is beszélgettek, de vitáztak, mert a nője vele akart jönni, de ő túl macsó volt, és egyedül rohant el, ahogy szokott, és úgy néz ki, hogy ezúttal utoljára tette ezt. EZ az emlék azonban arra jó volt, hogy segítsen neki koncentrálni és szét tudja szakítani a láncait.

Váltás. Angyalok hadiszállása.

Power Man éppen Penge különleges chi-jét próbálja lenyomozni Amazon, Spectrum segítségével, és Kaluu szarkasztikus megjegyzései közepette. Annyit sikerül kiderítenie, hogy valahol Manhattanben van, de annyira gyenge a jele, mintha alig élne (ahogy a valóságban történik is éppen).

Váltás. DeathWalker búvóhely.

A Négyes, aki uralkodik, éppen elkezdik a végső szeánszot, mindannyian (Lichidus a víz ura, Cairn a föld ura, Viciada a levegő ura és Adur a tűz ura) vérüket adják a varázslathoz. Kamar taj elveszett talizmánjával fogják össze a vért, és teszik hozzá Penge véréhez, mikor is Penge éppen kiszabadul, és azonnal rájuk támad, nem számít mennyire gyenge éppen. A szolgákat (skorpió-ember szörnyeket) uszítanak rá, hogy ne zavarja meg a rituálét. Kegyetlen harc és öldöklés veszi kezdetét, de ez épp elég Power Man-nek, hogy jobban érezze Pengét, hogy megtalálják őket. Sikerül is, és az Angyalok azonnal el is indulnak. Kaluu egyszerűen oda teleportálja őket, egyedül Lucas marad otthon, ugyanis valakinek vigyáznia kell Luke cage és Jessica Jones babájára is.

Ahogy megérkeznek, Penge még harcol, de nem érnek rá segíteni neki, ugyanis kiderül, hogy már órákkal ezelőtt vérét vették, az Angyalok elkéstek a varázslat megvolt. mostanra csupán az utolsó varázsigék maradtak, és hiába törnek rájuk az Angyalok azonnal, a szörny szolgaseregen csak lassan tudnak áttörni. El is késnek, a varázslatot befejezik, a Négyes eggyé válik, egy hatalmas DeathWalker szörnnyé, aki minden hatalmukkal rendelkezik…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr78179034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása