2016. január 25. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #9

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 9-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3748034-09.jpg

Szóval Dr Positron (Blue Marvel ellensége, és nem mellesleg fia) a világra szabadított valami interdimenzionális szörnyet a múlt héten.

A titokzatos Ronin lakásán kezdünk aki éppen Kaluu a sötét varázslatok mesterével beszélget valami varázsgömbön keresztül arról, hogy mit is csináljanak a Deathwalkerek által keresett, de az Angyalok által megszerzett Kamar-Taj eltűnt talizmánjával, ha elpusztítani nem lehet ugye, eldugni meg fölös, mert egyszer úgy is előkerül. Itt tartanak, mikor egyszerre három kígyóember tűnik fel a semmiből a lakás közepén, és Ronint akarják aki villámgyorsan levág kettőt közülük, de a harmadik felrobbantja magát a lakással együtt.

Váltás. Dr Positron vulkánbúvóhelye a semmiből előtünk szörnnyel, aki, mint kiderül Blue Marvel másik gyereke, az, aki évtizedekkel ezelőtt elhunyt, mikor az apjával közösen harcoltak a rosszfiúkkal, egy akció során feláldozta magát, de most e szörny képében visszatért, de a tudatából nem sok maradt, így Marvel meghozza azt a fájdalmas döntést, hogy el kell pusztítani őt, hiába van benne az ő szeretett másik fia. Spectrum és az Amazon segítségével legyőzik a szörnyet, de ennek Max/Dr Positron finoman szólva se tud örülni, ő úgy gondolja, hogy meg tudta volna menteni a testvérét, ő érezte a szörnyben a fivére lelkét. Mielőtt otthagyja apját, még megátkozza, és felhívja, hogy küldje csak rá vasembert a SHIELD-et akit csak akar nem számít ő úgy is halott az apjának ezek után.

Ronin kiugrik az égő lakásból egyenesen egy csapat kígyóember közé, akik úgy hívják őt, hogy fényben járó. Lehúzza az égő maszkját, hogy ne így nevezzék, mondják csak ki a rendes nevét. Ekkor derül ki, hogy Ronin nem más, mint maga Penge a vámpírvadász!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr948178954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása