2016. január 11. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #7

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 7-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3664139-07.jpg

Ott hagytuk abba, hogy a Sólyom megtalálta Gideon Mace-t amiről Luke Cage-t akarja értesíteni, de helyette a fehér Tigris hallja meg a rádión.

Sajnos, mint ebből a számból kiderül, a Fehér Tigris igen komoly okkal kereste már régen Mace-t, ugyanis ő ölte meg a szüleit, az egész családját. Így mikor megtudja, hogy megvan, a totemével kezd beszélni, az abban lévő smaragd tigrissel, hogy az szolgáltasson igazságot neki. A tigris felajánlja, hogy a megállapodásuk szerint egy éjszakára havonta „kiengedi őt”, legyen ez az éjszaka a mai és majd ő levadássza Gideont. Ava el is fogadja ezt, és kiereszti a tigrist!

Sólyom, mikor rájön, hogy hibát követett el azonnal hívja Luke-ot, ezúttal sikerül is, és tájékoztatja arról, hogy mi történt. Vasököl, és Power Man elindulnak, hogy megkeressék, és valahogy lebeszéljék a bosszúról a lányt.

Épp egy nyomot követ, egy másik piti bűnözőt kap el, mikor megtalálják, de nem tudják megállítani a tigris ereje, van benne, és a tigris irányítja, könnyedén legyőzi mindkettőjüket, és azután elindul tovább, ezúttal Luke Cage és az Amazon felé.

Úgy tűnik, hogy ők védik a szülei gyilkosát, de ez csak egy trükk, csupán egy hologramm van ott, és így nehezen, de Spectrummal kiegészülve sikerül leszerelniük a Fehér Tigrist és ártalmatlanítani őt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr278178922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása