2014. augusztus 18. 08:00 - doggfather

(MAX) Blade #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a (MAX) Blade 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1443323-blade3a.jpg

Ott folytatjuk, hogy két rohamrendőrnek álcázott ember egy koporsót cipel egy épületbe, amiből segítségkérő kiabálás hangzik folyamatosan…

Mikor kinyitják, kiderül, hogy a vámpírétterembe vitték, és mint különlegességet tervezik szervírozni. És az is kiderül, hogy a fiatalember nem ismeretlen, ő az, aki Penge számára fegyvereket készít, aki kardot akart adni a kezébe ismét a legutóbb. Hiába tiltakozik, két ujját azonnal leharapják, és belekerül a levesbe.

Váltás. Penge egy közönséges bevásárlóközpontba tér be, a férfimosdón keresztül egy sötétebb terembe kerül, ahol alvó vámpírokba botlik, és azonnal el is intézi őket. Nem csak őket azonban, hanem egy rájuk vigyázó ember szolgát is aki vámpír akar lenni, így neki se járhat kegyelem.

Váltás. Egy vidéki kúriában éppen egy sajátos múzeumlátogatás folyik, mindenféle vámpírizmussal kapcsolatos dolgokat gyűjtöttek össze. Az egyik vitrinben a vámpírokat ölő szörny egy mása is megtalálható! Egy másik festményen a vámpírnőt, a királynőt is megmutatják, aki Pengével akar frigyre lépni. A következő teremben egy mágikus és igen régi kard van, amit pont az ő fajtája ellen kovácsoltak.

Váltás. Penge randija igen személyesre sikerül, még azt is elmondja a nőnek, hogy 72 éves, hogy félig vámpír, hogy rájuk vadászik. Válaszként elhangzik, hogy a partnere 29 éves, mire Penge elmeséli az álom-szellem történetét, hogy az egykori szerelme volt, ő is 29 volt mikor vámpírok ragadták el, hogy Pengét csapdába csalják. Pár nap múlva felhívták, hogy hova menjen érte, mikor odaért már vámpír volt és Pengének meg kellett ölnie őt. Mikor meghalt akkor derült ki, hogy nem volt vámpír csupán elmaszkírozták őt. Közben hazaérnek a nő lakására, ekkor kap egy telefont a Fényjáró. Rosa hívja, megtalálták a barátját, kórházban van minden ujját leharapták, de életben van, meg tudott szökni. Ez a szökés gyanús lesz Pengének, azonnal elhagyják a kórházat, kilopják a beteget. Penge szét akar nézni, de ekkor leütik és elviszik…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr156515617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása