2016. január 18. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #8

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 8-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3690515-08.jpg

Kadesh-ben vagyunk a Blue Marvel főhadiszállásán közvetlenül az után, hogy a csapat nehezen, de elfogta a Fehér Tigrist miután az kisebb vérengzést vitt véghez a New York-i alvilágban. Jelenleg leszedálva, és lekötözve őrzik, nem tudják, hogy mit is csináljanak vele, elvégre csak megölt pár embert, még ha azok nem is voltak rendesek „csupán” bűnözők. Hiába hős a törvények rá is vonatkoznak, főleg annak a fényében, hogy az Amazon is köztük van, aki ugye civilben ügyvéd…

Ahogy tanakodnak, közben Luke Cage és Adam (Blue Marvel) megbeszélik a nézeteltérésüket, mely még a család költözésekor bukott elő. Mielőtt eldöntenék, hogy hogyan tovább vészhelyzet adódik valami európai terrorszervezet akciózik éppen ahova Blue Marvelnek el kell mennie. Spectrum és az Amazon követik, hogy segíteni tudjanak, ha kell.

Kiderül, hogy a fenyegetés Dr Positron és az ő W.E.S.P.E. (mint az AIM, vagy a Hydra) technikája, az ő gyilkos robotjai jelentik.

Közben a Fehér Tigris az amulett tigrisével alkudozik, illetve inkább fenyegeti őt, hogy nincs hatalma felette több, sőt ő az utolsó esélye, mert ha még egyszer megtörténik, ami a minap, vagy ha ő meghal, akkor a csapat biztos, hogy a napba hajítja az amuletteket és nem lesz több avatár aki viselje őket, aki az erejét használni tudja. Egy utolsó kísérletként a tigris inkább egybeolvad Avával örökre semmint, hogy el kelljen tűnnie, így mostantól Ava erősebb, mint valaha, erősebb, mint az eddigi Fehér tigrisek voltak valaha.

Megérkeznek Dr Positron „barlangjához”, ami igazából egy fúrótorony egy vulkán mellett annak energiájából nyeri az erejét. Ahogy bemennek, Amazon és Spectrum azonnal fogságba is esnek, Adam pedig nem tud mit csinálni a sokktól, mikor kiderül, hogy Positron az ő fia, aki őt és egész élete munkáját akarja elpusztítani. Mindent be akar vetni apja ellen, még a vulkán erejét felhasználva dimenziókat is képes megnyitni, hogy azon idegen teremtmény szökjön át…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr188178926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása