2015. január 12. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI:13 #7

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 7-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

610559-captain_britain_and_mi13_07_001.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Britannia Kapitányt a mágiát használó gonosztevő (Plokta) megbűvölte a halott feleségének képével, illetve Spitfire Pengébe mélyesztette a fogait…

Britannia Kapitány azonban ellenáll és megküzd a lénnyel, akinek pont ez volt a célja, így a varázserejét tudja növelni az őt megtámadó Kapitányéval és a serege át tud jönni a másik dimenzióból.

Spitfire csupán egy kis bemutatót tartott Pengének, hogy igen benne van a vámpír, de a szomjúságát tudja kontrollálni és meg tudja állni, hogy ne vegye végleg a vérét. A rájuk törő ellenfelek miatt Penge félreteszi a haragját, és a többi ellenre koncentrál.

A Lovag, Wisdom és a Dokinő is lassan előrébb jutnak az épületben, igaz csak nagyon lassan.

Penge és Spitfire közösen küzdenek Plokta frissen érkező seregével, de nincsenek, könnyű helyzetben hiába sújtanak le rájuk azokon nem fog a fegyver. Marad a menekülés, amiben Penge segít Spitfire-nek mondván, hogy tetszik neki, ahogy harcol és megígéri, hogy nem öli meg amíg nincs vége ennek a vésznek.

Britannia közben elérte a feleségét abban a megidézett dimenzióban beszél is vele és megpróbálja áthozni a való világba.

Wisdom próbálna rájönni, hogy miért is történik mindez, de őt is megigézik közben. A Fekete Lovag rájön, hogy az Excalibur lehet, a megoldás annak a varázserejét nem tudják befogni.

Britannia Kapitány a feleségével randevúzik a családi földeken, de érzi, hogy valami nem stimmel, mikor a szintén halott testvére jelenik meg egyszer csak.

Penge és Spitfire menekülnek, mikor Penge elmeséli, hogy pár hónapja visszahozta az összes vámpírt, akit megölt (erről erre volt szó). Spitfire a hírre egyszerűen elájul!

A Fekete Lovag megőrül, az Ébenfa kardja vért akar (ez egy régebbi átok), legalábbis ő azt hiszi, de a kezében egy Plokta által elvarázsolt kardot tart…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr196991227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása