2015. december 14. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3424273-03b.jpg

Akkor Blue Marvel is csatlakozott a harchoz…

15 perccel azelőtt. Harlem

A Fehér Tigris éppen egy régi fényképet nézeget, mikor Power Man utoléri végre. A Tigris fél, hogy a semmiért fog meghalni egyszer, hogy az amulett megöli őt is, ahogy megölte a bátyját az előző Tigrist is. Power Man éppen az életről, és a halál értelmetlenségéről próbálja meggyőzni, mikor észreveszik, az égen a sok inváziós űrhajót…

Most.

Thanos szörnye a Shuma-Gorath (egy hatalmas egyszemű polip) megérkezett a földre, Luke-ot meg is ragadja, és azonnal megérzi a félelmét, a gondolatait. Spider-Hero közben Pókemberrel vizsgáltatja Spectrumot akit ebben a helyzetben nem tudnak meggyógyítani. Ekkor robban be Blue Marvel egész pontosan Shuma-Gorath fején keresztül azonnal hatástalanítva annak testét. Spider-Hero szerint azonban ezzel nincs vége, az asztrálteste még egyben van, a vész nagyon is valós. Blue Marvel felismeri valahonnan Spider-Hero hangját, de nincs idejük pontosítani, hogy honnan emlékszik rá. Pókember közbe szól, hogy talán nézze meg Spectrumot, hiszen Blue Marvel maga is tudós ember, meg is vizsgálja, arra a következtetésre jut, hogy a fotonjai eszik meg egymást, ami ugye tudományosan lehetetlen mondja ki, de helyre tudja hozni valahogy.

Nem csak, hogy helyre tudja hozni, de egyenesen fel is tudja erősíteni, a képességeit ki tudja teljesíteni. Monica ismét harcra kész.

Ekkorra azonban Shuma-Gorath ismét erőre kap, és az Angyalokat körbe vevő emberekre csap le, mindet átalakítja a saját rabszolgájával, és velük támadja meg a csapatot. Ekkor érkezik meg Power Man és a Fehér Tigris, ők használják először a Mighty Avengers kifejezést, mondván, hogy ezt keresték a neten így találták meg őket. Monica észrevesz pár jelet az ellenség testén, és fényből ő is létrehozza a csapaton ugyan azokat, akik így szintén védettséget szereznek a felbőszített tömegtől. Spider-Hero szerint ugye, nem lehet elpusztítani a szörnyet, csak az asztráltestet elpusztításával, így annak kell nekikezdeni. Addig azonban isteni hatalma marad, ami ellen nekik is azt kell bevetni.

Power Man a város chi-jét gyűjti össze (Spider-Hero relaxációs, koncentráló gyakorlatának segítségével) és adja át a Fehér Tigrisnek, hogy az elég erős legyen, megidézni az amulettek totemét, az igazi asztrál fehér tigrist, hogy az széttépje Shamu-Gorath asztráltestét. Miközben gyenge az asztrál támadástól Spectrum a testét veszi célba és azt pusztítja el. Így együttes erővel sikerül visszaverni Thanos szörnyét, és megmenteni a bolygót a pusztulástól.

A csata után egy riporter azonnal felteszi a kérdést, hogy kik ők, egy része az Angyaloknak, egy saját különítmény, mire Luke Cage azt mondja, hogy mikor a világnak szüksége van, rá akkor kellenek Angyalok, így mivel más nincs most ők az Angyalok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr118104736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása