2015. január 05. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI:13 #6

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 6-os száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

584809-cbmi13_6_oroboros_dcp_001.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Penge új tagnak érkezik az MI:13-hoz, de a csapattal az első találkozáskor egy karót döf a félvámpír Spitfire mellkasába…

Britannia Kapitány tud repülni így ő nem a harci helikopterrel ment és a csapat repülni nem tudó részével így azt se tudja, hogy Penge mit tett az előző számban. Miközben ő a földön már elkezdi a menekítést addig odafönn Penge rájön, hogy tudták, hogy Spitfire vámpír így azonnal elhagyja a helikoptert, nem egyezkedik olyanokkal, akik vámpírokkal barátkoznak. Fazia meg tudja menteni Spitfire-t, hiszen a képességei varázslaton alapulnak. Az első, aki bemegy a tűzbe az ártatlanokat menteni az maga a vámpír, hiszen tudja, érzi, hogy a tűz nem árthat neki.

Britannia Kapitányhoz közben kijön egy asszony az égő házból és beinvitálja, amiből kiderül számára, hogy valami rontás lehet a házon. Ahogy bemegy szobáról szobára egyfajta álomképeket lát mindenütt. Rá is kezd hatással lenni a varázs.

Kinn annyit már kiderítettek, hogy nem igazi tűz, hanem emberi pszichotikus tűz ég, de aki eddig bement azzal elvesztették a kapcsolatot azonnal, így a Lovag, Pete és Fazia maradnak, hogy utána nézzenek.

Odabenn Penge találkozik Spitfire mentőakciójával, de nem tud hinni annak őszinteségében. El is mondja neki, hogy hiába telt el Skrull vérrel ő érzi rajta, hogy az éhsége vissza jön lassan. Ádáz csata kezdődik kettejük között.

A Lovag és Fazia menteni próbálják a lakókat. Britannia találkozik minden baj okozójával Doktor Ploktával aki azonnal a hatása alá vonja őt.

Spitfire megharapja Pengét, Pete rájön, hogy egy varázsló ellen nem a legjobb ötlet volt a képességeit varázslat alapból nyerő Britanniát odaküldeni elsőre…

Jövő héten folytatás!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr406991221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása