2014. december 08. 08:00 - doggfather

Blade #12

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade 12-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

188841-18117-114137-1-blade.jpg

Miután megölte az egyetlen barátját Penge tisztában van vele, hogy Cross egész seregét el kell, hogy pusztítsa. Az emberi szolgákat el is kezdi aprítani, mikor valaki hátulról lesújt rá a saját kardjai egyikével. Az a valaki pedig Dracula akivel Cross szövetkezett, hogy Pengét ide tudják szállítani. Draculát nem érdekli Lucas se a vele kötött alku ő csak azt akarja megakadályozni, hogy a próféciát beteljesítsék. A csata egy pontján Penge azonban megpróbálja, azonban kiderül, hogy a próféciát Cross nem jól olvasta, nem a lelkét adja minden vámpírnak vissza a varázslat, hanem az életét. Minden vámpír, akit Penge megölt életében visszatér, mint kiderül, ahogy azt Dracula akarta az elejétől a végéig. Visszatér Hannibal King is aki azonnal Pengének esik, hisz ő ölte meg nem is lyan régen. Dracula elhagyja a helyszínt nem öli meg egyik „segítőjét” sem, minek is, ő halhatatlan neki a várakozás nem jelent semmit.

King és Penge is elhagyják a helyet, Penge Cross-t, várakozásával ellentétben, nem öli meg.

Epilógus.

Bár King lelkét nem tudja megmenteni Penge, se visszaadni, de, hogy ne kelljen vért innia, abban tud neki segíteni a Fátumtól kapott szérumot neki adja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr886708309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása