2013. december 16. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #14

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 14-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_9.JPG

Ismét egy crossoverbe kezdünk bele, úgy látszik, hogy a Marvel okkult részlege nem nagyon ment a kilencvenes években, mert ugye ez a sorozat is egy crosover-rel kezdődött, most volt egy másik 2 résszel ezelőtt, és itt a harmadik!

In medias res kezdéssel, Penge áll szemben Johhny Blaze-zel, és nagyon úgy tűnik, hogy ők továbbra se barátok. Egymásnak is esnének, de Hannibal King és Morbius szétválasztják őket, és ők is várják, hogy Blaze megmagyarázza mindannyiuknak, hogy is történhetett, hogy ő és Szellemlovas állítólag megölték Lilth-et a démonok anyját, de a holttestét nem is látták. Ekkor érkezik meg a Lovas a Darkhold redeemers tagjaival és így úgy látszik, hogy mindenki itt van a Midnight Sons-ból. Mivel a Lovas állítása szerint Lilith meghalt (bár ezt bizonyítani nem tudja, mert nincs holttest), így az Éjcserkészek otthagyják őket, mondván, hogy a Midnight Sons azért jött lére, hogy Lilith-et megöljék. De megígérik, hogy eljönnek a Szellemlovasért is egyszer, hisz a hozzá hasonlóak ellen alakultak.

Ahogy elmennek, egy furcsa homokvulkánba futnak, ami cseppfolyósítja az embereket és démonokat okád ki magából, ekkor úgy gondolják, hogy Blaze és Szellemlovas tévedtek Lilith halálával kapcsolatban. A csapat kettéválik, Penge és Drake a földön haladnak, King pedig a levegőből nézi meg, hogy mi történhetett. Rá is bukkan nemsokára, hogy a temető a forrása a varázslatnak, közben Pengééket megtámadják. King visszatér, hogy segítsen, és ekkorra megérkezik Szellemlovas is, aki elismeri, hogy tévedett le kellett volna, ellenőrizze, hogy Lilith tényleg megsemmisült vagy mégsem. Így a kilences fogat ismét együtt dolgozik, ha csak egy rövid időre is. Annyira, rövidre, hogy a csapatot rögtön ketté kell választaniuk, hiszen két helyre kell elmenniük. Lilth-et elenőrizni és megnézni, hogy mi történt a temetőnél, mi okozta ezt a démonizálódó ködöt. A két csapat: Penge, Drake, Louise Hastings, Jinx, Modred, Morbius vezetése alatt, a köd ellen küzdenek és próbálják megállítani.  Szellemlovas, King, Blaze a másik csapattal pedig Lilith-et ellenőrzi.

Az utolsó oldalon pedig ki jelenik meg?

 2_5.JPG

Pontosan, a halott maga.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr135683308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.22. 08:02:20

@pohóka: hello.;)
látom nem csak én értékelem a viccet. ;)
süti beállítások módosítása