2015. szeptember 28. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #5

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 5-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

332604-19164-125573-1-marvel-comics-presen.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Savage Land, Wrecking Crew és Weapon Omega.

 

Ötödik fejezet; alternatív nézőpont.

  1. 05. 06 Észak Korea.

Egy sötét amerikai(?) egy helyi atomtudóst fenyeget, mikor az egy szót monda angolul, Vanguard…

Miután kimondta az azonnal kardélre hányja őt. Felrobbantja az egész intézményt, és a lángokban tisztán kivehető, hogy a merénylő Penge, a vámpírvadász maga. Fülesen keresztül egy társával értekezik arról, hogy mit tett éppen, egy mutánssal, Micromax-szal a méretváltoztatóval. Nem csak neki, de Micromax-nak is vannak hírei, miszerint meghalt egy megfigyeltjük, a tetőlakásbeli John Doe. Látjuk, hogy Yelena Belowa (ex shield ügynök, ex fekete özvegy) hogy tüntet el minden nyomot éppen. De mindannyian tudják, hogy gond van, hogy lelepleződtek.

24 órával később egy célpontot követ a negyedik társuk, Dominic Fortune, nem csak követi, de meg is kell támadja, a parancs szerint meg kell ölnie, de csak a célpontot senki másnak nem eshet bántódása. A célpont pedig Dolan detektívnő…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr237737506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása