2016. január 04. 08:00 - doggfather

Mighty Avengers #6

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Mighty Avengers 6-os száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

3619498-06.jpg

Epilógus.

Kenny Driscall menekül sikátorról sikátorra. Nem tudja, hogy miért, nem tudja, hogy mi elől, hiszen senki nem foglalkozik vele, csak a galambok látják, és csak ők látták mikor betört abba az üzletbe…

Váltás. Brooklyn, Luke Cage otthona.

Blue Marvel érkezik egy hűtővel, és egy mosógéppel az égből, Jessica és Luke költöznek, és ebben segít nekik a csapat. Miközben leviszik a lépcsőn az eszközöket, felidézik, hogy ismét vannak Angyalok, hogy ők ketten is tagjaik, holott egyikőjük stílusába se fér bele alapból. Ahogy megérkeznek a lakásba, Danny Rand (Vasököl) és a Fehér Tigris már ott vannak, és segítenek Luke-nak kicsomagolni. Nem csak dolgoznak, de beszélgetnek is, próbálnak segíteni a Fehér Tigrisnek feldolgozni barátai elvesztését.

Váltás.

Kenny még mindig menekül, fogott egy taxit azzal próbál eltűnni.

Váltás. Liberty Island.

Amazon, Spectrum éppen Power Man erejének határait tesztelik. Kikapcsolódnak ők is, a nagy csata után, amin túl vannak.

Váltás.

Luke és Adam kedélyesen elbeszélgetnek, hogy mi a hősök dolga, hogy nem találkoztak eddig, hogy mennyire tisztelik, vagy mennyire nem egymást, a végén Adam azt mondja Luke-nak, hogy az apjára(!) emlékezteti, de ekkor hívást kap és el kell mennie, megmenteni a világot.

Váltás.

Kenny végre odaért. Kiderül, hogy a Sólyom elől menekült, az ő kereső tekintete idegesítette eddig. Kiderül, hogy nem csak betörés szárad a lelkén, de ő ölte meg Fehér Tigris szeretteit is…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr278178914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása