2015. július 27. 08:00 - doggfather

X-Men #6

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra az X-Men 6-os száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1576497-x_men_1.jpg

Ahol abbahagytuk onnan folytatódik ez a szám. Dracula átveszi a vezetést, Küklopsz Rozsi segítségével készül megtámadni a vámpírok bázisát.

Xarus nem akarja elfogadni, hogy az apja visszatért, ismét meg akarja ölni, de ezúttal a vámpírok egy kasztja se áll mellé, mind belefáradtak a hódítási terveibe.

Penge és az X-ek akkor törnek rá a rejtekhelyre, mikor Xarus egyedül száll szembe a gróffal, hogy legyőzze őt. Szobáról szobára mennek előre Loganék, sokkal kisebb ellenállásba ütközve, mint arra számítottak, ami meg is lepi őket rendesen.

Pont akkor érkeznek a szobába, mikor Dracula egyszerűen letépi Xarus fejét, illetve leüti Xarus egyetlen támogatóját Jubilee-t.

Mivel a mutáns fenyegetettségnek vége, Küklopsz menne is haza, de Penge nem ért egyet vele, ő tudja, hogy Dracula az igazi ellenség továbbra is ezért rá is támad. Erre azonban Küklopsz hátba lövi őt, mondván, hogy volt egy ki nem mondott alkuja a gróffal, aminek a grófra eső részét az teljesítette. Dracula azonban ezt nem akarja elismerni, hiszen Xarus bár nem lett a vámpírok ura mégis a kasztok ellenségeskedését el tudta törölni, létre tudott hozni egy egységes vámpír nemzetet, nem is érti, hogy miért ne vihetné végre a fia tervét a fia nélkül. Küklopsz azonban lehűti a kedélyeket azzal, hogy miközben nála volt Dracula feje egy trójai falovat sikerült elhelyezni benne (annyi tudóssal amennyi az X-eknek van nem volt nehéz) és amennyiben megpróbálja, azonnal vége van neki. A gróf hiszi is meg nem is, de nem mer kockáztatni, így „hagyja elmenni” a csapatot, sőt Jubilee-t is „nekik adja”…

Utópia. Emma és Küklopsz arról beszélgetnek, hogy mit is csináljanak Jubilee-vel?

Penge és Logan ugyan ezt a beszélgetést folytatják le, Penge megoldása csak egy lehet ugye, vámpír és a vámpíroknak halniuk kell. Senki nem fogadja el a javaslatát, így otthagyja őket. Küklopsz csak remélni meri, hogy lesz valaha valamilyen gyógymód, amivel meg tudják menteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr907584848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása