2015. július 06. 08:00 - doggfather

X-Men #5

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra az X-Men 5-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1516080-xmenv2005_dc11_lr_0001.jpg

Ott kezdjük ahol a múlt héten abbahagytuk, Xarus a hódítóit nézi, akiket csatába küldött. Első körben ez 600 vámpírt jelent, akikkel az X-Men és az összes Utópia lakónak szembe kell néznie. A védelem első vonala olyan mutánsok, akik legalább minimális sebezhetetlenséggel védve vannak. Közben Jégembert egy pap áldja meg, hátha ezzel szenteltvíz lehet a jégből, amit csinál.

Az Atlantisziak a sziget alatt várják az ellent, akik látszólag csak tucatnyian vannak. De a tenger sötét és mögöttük százak érkeznek.

Nincs több terv, nincs több taktika, marad a vámpírölés. Alig érkeznek, meg a szigetre azonban szinte azonnal megállnak és hátrálnak, hogy Rozsomákot bedobhassák az X-ek közé.

Logan egy szép szónoklat után neki is esne Küklopsznak, aki egy egyszerű távirányítóval lekapcsolja őt és üvöltve esik össze. Kiderül, hogy számított rá, hogy Logant elkaphatják ezért, mikor vért vettek tőle a vámpírság legyőzése érdekében akkor beoltották egy nagy adag nanorobottal akik a gyógyító faktorát „kikapcsolták”, hogy könnyebben vámpírrá változtathassák. Most azonban kikapcsolta a robotokat, így az öngyógyítás ismét működik, pillanatokkal később Logan ismét nem vámpír és el is kezdi a vérszívó mészárlást azonnal. Rögtön a vámpírok parancsnokával kezdi és miután az X-ek csatlakoznak hozzájuk az ellenfélnél zavar támad, nem tudják, hogy mit csináljanak. Egy pillanat alatt fordult a kocka és Xarus seregei a szigeten hátrányba kerültek.

Namor közben a tenger mélyén szintén leölt minden támadót.

Xarus kétségbe van esve, nem lát nem hall semmit az összes kommunikációs csatornájukat zavarják. Idegességében nem hallja meg a tanácsadóit, akik a visszavonulást sürgetnék, ő a második vonal azonnali támadását akarja, csak, hogy nincs második vonaluk.

Ekkor érkezik meg maga a gróf a vámpírok igazi ura Dracula…

A poszt végére pedig a sokkal jobb alter borító.

1516081-xmenv2005_dc21_lr_0001.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr657511924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása