2015. február 02. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI:13 #10

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 10-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

707502-captain_britain_and_mi13_010_pg_01.jpg

Igen erősen nyitányt kapunk, Dracula Fátummal tárgyal éppen, és Fátum elmondása alapján nem először…

Hogy hol tárgyalnak az se egyszerű, a hold felszínén vannak ahol Dracula arra kíváncsi, hogy Fátum elismeri/elfogadja-e ha ő és a követői megszerzik maguknak Angliát. A kérdés, hogy elismeri e vezetőnek Fátum. Nincs még egy olyan ország ahol a mágia olyan erős, mint a brit szigetek azért akarja a gróf pont azt.

Váltás. Britannia Kapitány és Pete Wisdom randevún vannak London egyik felében. Pete-nek egész jól megy, a Kapitány ugye a feleségére gondol egyfolytában így a randevú se a legjobb úton halad…

Váltás. London egy másik kerületében Spitfire és Penge is mulatnak, kiderül, hogy az utolsó szám óta hetek teltek el, és ők ketten azóta is együtt vannak, ami igazán meglepi mindkettőjüket.

Váltás. A Fekete Lovag Wakandába megy, a Doki nővel az ébenfa kardjáért a Fekete Párducot nem találja otthon csak a feleségét Vihart az X-Menből, de ő is tud neki segíteni a Párduc már régóta várta, hogy a Lovag eljön a kardjáért. Faiza a hazautón kikel magából, hogy ezt az egész apródságot máshogy képzelte. A Lovag mesél neki az átokról, ami miatt nem kerülhet senkihez semmilyen módon közel…

Váltás. Dracula hazaér a különböző nemesekkel való tárgyalásokból és folytatja a tervéhez szükséges előkészületeket. Egy varázs-vámpír-mutáns-bombázó sereg felállításán fáradozik, hogy azokkal vegye be Angliát. Az első „osztagot” el is küldi.

Váltás. Wisdom és a Kapitány hazaviszik a hölgyeket, mikor találatot kapnak. A lovag repülőjét is eltalálja egy „vámpír-bomba”.

Váltás. Penge hazakíséri a randevúját és sokkal lovagiasabb, mint Pete Wisdom, csak az ajtóig fárad és elköszön. Odabenn Lady J-t a fia fogadja, aki állítólag meghalt egy vámpír miatt évekkel ezelőtt…

Doktor Faiza édesapját kicsöngetik az éjszaka közepén, az ajtajánál pedig nem más, mint Dracula gróf áll kezében egy nővel…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr876991247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása