2015. október 26. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #9

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 9-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

9.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Weapon Omega, Hulk, Machine Man történet.

 

Kilencedik fejezet; Helyes megérzések

Ben Grimm (igen, a Lény az F4-ből) épp békésen kocsmázgat, mikor Jaafar Yoosuf odalép hozzá, hogy beszélni szeretne vele.

Két óra múlva pedig azt látjuk, hogy a Lény a Vanguard főhadiszállásán üti-vágja a csapatot. Miközben Penge és csapata próbálja megállítani, a nyomozónőt is elengedi, aki úgy tűnik, azonnal el is menekül. Ám nem menekül, messzire az épület egyik helyiségében megtalálja a látszólag kábult Jaafar-t. Felnyalábolja, kiviszi az épületből, megbilincseli, majd életre pofozza.

Ebben a pillanatban Ben Grimm észhez tér, és nem tudja, hogy hol van.

Jaafar azzal fenyegeti meg a nőt, hogy a szuperhősök belülről fogják elpusztítani Amerikát…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr157875110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása