2014. november 24. 08:00 - doggfather

Blade #10

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade 10-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

135482-18117-110490-1-blade.jpg

Akkor. Penge egy régi ismerősét keresi, akit napok óta nem látott senki…

Most. Penge a Fehér Házban keresi Lucas Crosst. Éppen egy rendezvény van, de ez nem akadályozza meg őt, hogy megkapja a válaszokat a kérdéseire. Az első rögtön nem tetszik neki, hogy Cross is vámpír, de továbbra se tudja megölni, hiszen egy csomó dolgot továbbra se tud a saját származásáról. Nem tud a Rendről, illetve most már tudja, hogy a Rend „jók” gyülekezete, de akkor azt nem érti, hogy az apja mit kereshet köztük, azt még nem tudja elfogadni, hogy az apja esetleg jó ember is lehet, hiszen őt is elrabolta, illetve egy ártatlan lányt akart vele megöletni. kiderül, hogy Cross csupán egy próféciát akart elősegíteni, amit Penge maga is megtett Draconis megölésével. A próféciáról azonban nem mond többet Ericnek az apja, két lehetősége marad, hogy megöli a vámpírt, de nem tud meg semmit vagy megváltoztatja a sorsát. A beszélgetés után Penge elhagyja a helyet.

King-gel az utcán beszélik át, hogy mi is történt. Kiderül, hogy az egész beszélgetés apucival csak azt a célt szolgálta, hogy King közben fel tudja törni a számítógépeiket, hogy valamennyi infót meg tudja szerezni róla Pengének. Csupán egy darab papírt szerez, azonban amin a prófécia van, és aminek egy része már be is következett. Nyomozásuk következő állomása a Hellicarier lenne, amit Penge még az első részben szedett le az égről, ott azonban semmit nem találnak csak némi pletykát egy fekete ruhába és zöld köpenybe öltözött alakról így visszamennek New Yorkba.

A barátságos és közkedvelt Pókember, aki éppen egy sokad rangú gonosztevőt püföl az utcákon.

Akkor. Penge London sikátoraiban egy vámpírtámadást akadályoz meg.

Most. Penge lelövi Pókember ellenfelét, de az nem sérül meg komolyabban, hiszen ő vámpírölő nem a Megtorló, ahogy mondja. Megkéri Pókembert, hogy elevenítse fel, mikor legutóbb találkoztak, mikor vámpír volt, kiderül, hogy Pókember találkozott Draculával és a segítőjével, aki feketében volt zöld csuklyával.

Akkor. Penge végül megtalálja a barátját, aki azonban már vámpír, és akit meg is ölt. Akit Jamalnak hívtak.

Most. Pókember úgy hallotta, hogy Dracula a segítőjét is Jamalnak hívta…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr36708283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása