2014. november 10. 08:00 - doggfather

Blade #8

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade 8-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

108611-18117-108518-1-blade.jpg

Penge meghalt a múlt héten. Sőt nem is meghalt, hanem megölték. Egy Draconis nevű egykori papnövendék, akit a halhatatlanság ígéretével csábítottak át a „sötét oldalra” és csináltak belőle vámpírt majd kezdték felkészíteni folyamatos kínzásokkal szenteltvízben fürösztették, ezüsttel, karóval szurkálták, hogy kellően megerősödjön, hogy legyőzhetetlen vámpír legyen belőle, de egy idő után elszabadult és a saját fajtáját kezdte fogyasztani vámpírok vérét vette.

Ezeket az infókat Penge csak hosszasan és sok-sok vámpír megölésével tudta kideríteni. Nemcsak ezt, de azt is, hogy fél kézzel nem fogja tudni leteríteni őt ezért idehív valakit, hogy segítsen neki.

Akkor. Egy magánnyomozó valami piti kis ügyet derít fel, mikor egy vámpír megtámadja és belőle is vérszívót csinál. Ez a magánnyomozó nem más, mint Hannibal King. Hát őt hívta Penge, hogy jöjjön, segítsen neki.

Most. King nem bírja abbahagyni a röhögést, mikor megtudja, hogy Penge félvér. Ez volt a legjobb, ami megtetszett neki miután Penge elmondta, hogy miért hívta ide, hogy ő miért jött vissza Londonba, hogy vesztette el a kezét, hogy élte túl a karót. Draconis bulit tart Penge megölésének tiszteletére erre akarnak betörni. Penge terve szokásosan egyszerű, és mivel még nála az amulett azonnal be is ugrik. Tűzzel és szenteltvízzel megölnek minden vámpírt a szobában egyedül Draconis marad életben, akit King mellbe lő, de azt is túléli. Pengének hirtelen új ötlet ugrik be a legyengült Draconisra ugrik és kiszívja a vérét ezzel az erejét is, amit a vámpírok megöléséből szerzett. Ezzel az erővel már elég könnyen le tudja tépni a fejét és reméli, hogy ezúttal véglegesen megöli őt.

Washington DC. Lucas Cross-t azzal ébresztik fel, hogy Penge egy újabb részt teljesített a próféciából azzal, hogy megölte Draconist egy szűz vérét vette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr146708273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása