2014. június 30. 08:00 - doggfather

Blade: Vampire Hunter #4

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade: Vampire Hunter 4-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1206833-blade_4.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Penge éppen a vérét készül venni annak, aki őt jött kimenteni. Mielőtt azonban megtenné, végre felébred, és kardot szegez rá akit helyette mentettek ki, és aki nem más, mint a Patrióta (egy Amerika Kapitány másolat). A Patrióta azonban azt gondolja magáról, hogy ő Penge, őt is agymosásnak vetették alá, hogy beavatkozott mielőtt Penge végre vért szívott volna, ez nem tetszik Hrolf-nak, aki ezért meg is támadja, le is pofozza az éppen csak életre kelt Patriótát.

Váltás. A továbbra is a katakombákban menekülő állítólagos Penge szövetségest megtalálja az akciócsoport egy csomó patkány kifacsart teteme között.

Ahogy Penge végül mégis beleharap, a lány nyakába egyszer csak minden eszébe jut, kitisztul az elméje sőt, még magát Deacon Frost-ot is érezni kezdi a szobában. Egészen pontosan Hrolf-on érzi Frost szagát, azt gondolja, hogy őt is Frost hozta létre. Hrolf felkapja a lányt, akit Penge félredobott, hogy majd akkor ő a vérét veszi. Ahogy elkezd emlékezni az első akit, megöl az őt is sakkban tartó telepata akiről szintén kiderül, hogy vámpír volt. Ezek után Hrolf-ra veti magát és őt kezdi el vagdalni.

Közben Dallas parancsnok végleg kikerül, a képből egyszerűen összeesik és meghal. Az első tisztje azonnal elkezdi hallani a parancsokat a fülesén keresztül (és elkezd az ő szeme is vérezni) és végre is akarja hajtani őket. Elgázosítják a szobát, a gázfelhőben azonban Penge és két japán segítője elmenekülnek. Spencer parancsnok mindezt mereven hallgatja, és nem tudja, hogy mit tegyen. Hirtelen feltűnik a hajón a Kaszás és ő is Pengét keresi.

Az epilógusban ismét a sötét alakot látjuk, amint a sivatagban kószál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr946280628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása