2014. június 23. 08:00 - doggfather

Blade: Vampire Hunter #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade: Vampire Hunter 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1141113-blade__vampire_hunter_v1__3__2000_2____page_1.jpg

In medias res kezdünk. Illetve pont ott folytatjuk ahol az előző héten abbahagytuk, miszerint a japán testvérpár megtalálja Pengét a hellicarierben, egy üvegburában amolyan Rozsomákos-x-fegyveres stílben. Míg az egyikük a kapcsolópanellel vesződik, a másik egyszerűen betöri az üvegfalat…

Váltás, de a helyszín megmarad. Dallas (aki az operatív irányítója az Ezüstszem SHIELD vámpírellenes különítményének) továbbra is nagyon szenved, és vérzik mind a két szeméből, így a katonái/ügynökei nem tudják, hogy kinek és mit is jelentsenek, honnan kaphatnának parancsokat. Észlelik ugyanis, hogy Penge eltűnt, erre Dallas csak erőt vesz magán, és Hrolf-ot értesíti, hogy kapja el a Fényjárót.

Kiderül, hogy akit kimentettek nem is Penge csupán hasonlít rá. Amikor kiszedik, valaki rájuk tör, és ez a valaki maga Penge, de már SHIELD taktikai egységes uniformisban.

Váltás. Egy repülőn közeledik az Ezüstszem kormánymegbízottja, és vért szolgálnak fel neki kristálypohárban.

Penge, állítólagos, Rank barátja még mindig a csatornákban menekül.

A Kaszás mostanra erősebb lett és a Fényjáró vérét szomjazza.

Dallas egy másik egységet is a laborba küld, akik felfedezik, hogy vámpírok álltak őrt az ajtó előtt még meg nem ölték őket. A laborban megpróbálják Pengét észhez téríteni állítólagos társai, de ez nem nagyon sikerül túl erős Penge agymosása. Penge megtámadja őket, és nem tudják, hogy felvegyék e vele a harcot vagy próbálják lebeszélni róla.

Dallas tajtékzik, az egyik első tisztje továbbra is tanácstalan, mondván, hogy nem normális, hogy vérzik, és közben parancsokat üvölt.

Pengének nem ellenfél a két nő, főleg így, hogy azok nem támadnak rá, csupán védekeznek egyfolytában.

Az egyik ügynök rátalál Pengére, aki elküldi, ekkor Hrolf jelenik, meg aki elveszi a katona kommunikátorát, és jelenti Dallasnak, hogy megvan a vámpírvadász. Nem egyedül jött azonban, hanem a telepatával aki eddig is irányította Pengét. Most, hogy ismét a közelében van a befolyása még erősebb, és könnyen átveszi az elméje felett az irányítást. Nincs meg pengében a kétség, nagyon gyorsan 2-3 mozdulattal elintézi mind a két nőt, de ez nem elég Hrolf-nak azt parancsolja neki, hogy vegye a vérüket is, ahogy azt egy vámpírnak kell. Ez lesz a vége a számnak.

Epilógus.

A sivatagban egy árnyék suhan, nem tudjuk, hogy hova, nem tudjuk, hogy miért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr456280621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása