2013. december 30. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #15

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 15-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_10.JPG

Egy 17 részes crossover (Siege of Darkness) kilencedik része ez a szám. Mivel ekkora történetet azért nem lehet lerendezni egy posztban ezért a blogon négy alkalommal foglalkozunk vele. Két hete volt az Első rész: Nightstalkers #14., utána a Második rész és most jön a Harmadik rész.

Egy csata közepén vagyunk ahol az éjcserkészek éppen szörnyeket ölnek szokásuk szerint, és közben 3 mondatban összefoglalják, hogy mi történt az eddig 8 részben.  Megjelenik Dr. Strange, Blaze, Vengeance és Morbius és elkezdődik a szokásos civakodás, a Midnight Sons sose volt igazán csapat, csupán egy laza szövetség. A baj az, hogy igazából a Nightstalkers se tud csapatként funkcionálni ezt, Strange a fejükhöz is vágja minek eredményeképpen a trió ott is hagyja Blaze csapatát.

Hirtelen megjelenik Zarathos és a Fallen és elragadják Caretaker-t (ismét), a többieket pedig kiütik. Kiderül, hogy a Nightstalkers nem ment messzire, csupán kémkedni vonultak háttérbe, Hannibal követni is kezdi Zarathost, míg Penge és Drake ellátják a sérülteket, de nem ölik, meg őket Penge hiába ajánlja fel.

Caretaker elfogva és megkötözve, Zarathos el is kezdi kínozni, mikor az Éjcserkészek odaérnek, hogy megmentsék.  Egy rövid csatában King megpróbálja kiszabadítani Caretakert, de az azt visszautasítja, mondván, amíg fogoly, addig vele foglalkoznak és a Midnight Sons össze tudja szedni magát végre. Penge és Drake közben egy sereg démonnal verekszik, akik sajnos túlerőben vannak. Drake kilöki egy barlangból Pengét, hogy legalább ő meneküljön meg mielőtt az egész a fejükre szakad. King és Penge találkoznak odakinn, Penge vissza akar menni Drake-ért, King a csapat többi tagjáért, hogy le tudják győzni a gonoszt. Kettéválnak, így az Éjcserkészek „ismét” „feloszlik”.

Folytatás a jövő héten.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr255697895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása