2013. november 25. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #11

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 11-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_6.JPG

Miután a Midnight Massacre crossoverben Penge majdnem mindenkit lemészárol, ebben a számban azt követhetjük figyelemmel, hogy mi lesz vele az után, hogy a Darkhold befolyása elmúlt.

A szám azzal kezdődik, hogy King először kutya, majd emberi végül szellemalakban próbálja megbosszulni Pengén azt, hogy az megölte őt. Penge tőle szokatlan módon nem harcol vele, hanem könyörög. Ahogy azt sejteni lehet ez csupán álom, de az a furcsa, hogy nem Penge álmodja, hanem King.

Másnap reggeli közben Drake és Penge beszélgetnek arról, hogy mi történt velük az elmúlt napokban. Bár Penge azt állítja, hogy volt már ennél rosszabb is, hogy már sok mindent megélt, mégis mikor Drake elmegy, otthonról kiderül, hogy igenis megviselte őt is az, hogy minden barátjára rárontott, és sokukat meg is ölte, még akkor is, ha visszajöttek a halálból.

A temetőben vagyunk, ahol King tör, zúz éppen, továbbra se érti, hogy miért van életben, hogy mi a célja az életnek vele. Egy régi ismerősébe botlik, egy idősebb hölgybe, akivel mindig a temetőben találkozik, és aki most is megnyugtatja őt.

Penge is lassan magához tér, ugyanis vagy elájult a ház szétverése után vagy csak szimplán elaludt. Talál, egy mágikus tőrt azzal próbálja megsebezni magát. Hirtelen látja az eddigi életét, hogy honnan hova jutott, mire elszakítja magát a látomástól valamilyen reményt is sikerül megpillantania.

Drake is a történtek felett rágódik, de neki legalább van egy barátnője, aki segíteni tud neki feldolgozni.

Ismét egy temetőben vagyunk, ezúttal azonban egy szegény alkoholistát látunk, aki a lányát siratja. Hirtelen egy fény tör elő a felhők közül és megérkezik egy furcsa hajón a régen látott DOA osztag gyorsan semlegesítik az öreget és ellopják a lánya koporsóját, akiről kiderül, hogy maga Dracula vette a vérét!

Átvezető szám volt ez a képregény, de annak egész jól sikerült.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr785635382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása