2013. szeptember 30. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #4

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 4-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_1.JPG

Hannibal King a földön fekszik miután a legutóbbi részben a DOA szörnyseregének egy tagja lesújtott rá, és egy karóval átdöfte a mellkasát. Frank Drake közel használhatatlan, miután éppen hogy felkel egy ájulásból, meglátja Kinget és azonnal le is tudják ütni ismét. Penge éppen végez az utolsó múmiából szabadult szkarabeusszal, de a múmiára nem tud lesújtani, mert a pirokinetikus lesújt rá. Az ellenfél elmenekül, és magukkal viszik Hannibalt. Miután felébredtek egy rövid vita kerekedik abból, hogy meg kell e menteni, vagy nem (Penge vajh mit szeretne lehet találgatni).

Nem csak a földön, de a levegőben is folytatódik a hajsza, a DOA osztag léghajóval menekül. A két megmaradt Éjcserkész kettéválik, Drake elragad egy másik léghajót, Penge pedig kötélen kapaszkodik az ellenfél hajójára. Azonnal elkezdi az egység Hannibal analizálását, hogy a HYDRA számára vámpírsereget tudjanak csinálni a vére segítségével. Mikor felmászik azonnal támadásba lendül, kilukasztja a léghajót, ledobja egy tagjukat, mire Drake is megérkezik és ő is rálő egy tagra. Pont a pirokinetikusra, aki a sokktól fel is gyújtja az egész hajót. Ekkorra King kirántja a karót a mellkasából, és felébred. Ő is bevisz egy-két ütést, majd felkapja Pengét és kiugranak sorsukra hagyva a többieket.

Egy ház tetejéről nézik végig ahogy a folyóba zuhan az ellenfél csapata.

Amolyan prológusként Drake a fegyverét javítja, Penge a vásárlásból jön meg, és lepihennek...

A HYDRA állomáson von Strucker báró előtt tesznek jelentést a DOA tagok, hogy sikertelen volt a küldetés, amire a válasz a kegyetlen büntetés.

A képregény utolsó oldalán King egy temetőben van ismét és a saját sírjánál siratja el a maga halhatatlanságát.

Az első önálló Nightstalkers történet egész jó volt, akciós és a csapatdinamikára is próbáltak rámenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr15536176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása