2013. szeptember 23. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #3

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 3-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_8.jpg

A legutóbb ott maradt félbe a történet, hogy a cigánygaleri segítséget kap az Éjcserkészek ellen a HYDRA DOA osztagától.

Ezt a számot Penge edzésével kezdjük, aki a homokzsákok, a tornaszerek ellen is olyan elszántan már-már őrülten küzd, mint a vámpírok ellen. Annyira, hogy mikor Hannibal King megzavarja majdnem rá is lesújt!

Egy katonai terepjárót látunk ami éppen Boston felé halad, a sofőrt éppen megfojtja egy biomechanikus kar. Épphogy sikerült leverni a katonáról, és ártalmatlanná tenni, mikor odakinn meglátják a DOA ötösét. Ahogy elintézik az egységet megismerjük a neveiket és a képességeiket is melyeket a technika és az okkult erők együtt adtak nekik. Van köztük egy pirokinetik nő, egy férfi aki a saját beleit kötélként tudja alkalmazni egy kíborg, és egy múmia akiben minden jel szerint halálos szkarabeusz bogarak vannak akik felett hatalommal bír. És utolsó tagjuk a vezetőjük egy varázsló. Ennek a csapatnak természetesen semmi nehézségébe nem kerül a katonákat legyőzni. utána azonnal a varázsló rontást hoz az Éjcserkészekre, mint fő ellenfeleikre Bostonban.

Ők pedig ezekben a pillanatokban egy gyanús felvételt néznek a seregről tv-ben amit mindenképpen meg akarnak vizsgálni, el is indulnak. Egy motelnél találnak még 3 bejelentkezett katonát így Penge betör hozzájuk, hogy kutatni tudjanak. Frank Drake okkult fegyvere ami csak a természetfeletti elemekre hat gyorsan felismeri, hogy mit keresnek, egy címet találnak ami egy találkozót fixált le. A találkozó helye pedig a Franklin állatkert, oda is mennek. Mikor megtalálják a három katonát és éppen ki akarnák kérdezni őket kiderül, hogy már halottak, és az egész csupán csapda volt.

Öten vannak három ellen nem a legjobb arány, de ez Pengét nem tartja vissza, hogy azonnal közéjük vesse magát. Sajnos azonban az ellen legyűri őket, sőt az utolsó oldalon azt llátjuk amint éppen végeznek Hannibal King-gel!

2_6.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr485517294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása