2013. május 20. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula összefoglaló

Tavaly szeptemberben kezdtem bele a sorozat bemutatásába, és azóta mintegy 25 számot vettünk végig, melyben szerepelt Penge. Most azonban le kell zárjuk, ugyanis a múltkori volt az utolsó melyben a vámpírvadász szerepelt. A jövő héten belekezdünk egy minibe, melyet majd húsz évvel később a sorozat egyfajta feltámasztásának ötletével nyitottak. A két kiadás között Penge szerepelt több képregényben vendégként, voltak saját sorozatai is, ám úgy gondolom, hogy végig kell menni ezen a sorozaton, hogy kerek egész legyen Dracula története, illetve kapcsolata Pengével. Ennek az új mininek (és az utána jövő másiknak, mert kettő is volt) más a stílusa, így gondoltam egy rövid pauzát kell tartani, és utána lehet belekezdeni azokba.

Penge első megjelenésétől kezdve rendszeresen feltűnt a TOD különböző számaiban, és a legendája is folyamatosan gazdagodott, de alakult is a karaktere a történet előrehaladása során folyamatosan. Elég hamar megismertük az eredetét, ami nem teljesen fedi azt amit a filmben/sorozatban bemutattak. Nem sokkal ezután "meg is hal", de kiderül, hogy nemvégleges a halála, sőt nem árt neki a vámpírharapás. Megmutatták első csatáját Draculával, azt mikor összefogott a gróffal (1, 2, 3). Megismertük Hannibal King-et, sőt Penge össze is fog vele. Ez az összefogás egy hosszabb történetben is folytatódott, melynek a végén Penge vámpírfogakat és erőt kapott. és megölte a vámpírt aki őt teremtette!

Összefoglalva a TOD igen szépen bemutatta, és kialakította azt a Pengét melyet ma is ismerünk kis különbségek vannak már csak, de a későbbiekben ez is kialakul majd.

Ha van kedvetek tartsatok velem a továbbiakban is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr325304491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása