2013. április 22. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula #51

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a "The Tomb of Dracula" 51-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

Tomb_of_Dracula_51-01.JPG

Visszatér a Drake/Van Helsing csapat akik épp egy sátánista csoporton ütnek rajta, mikor ugyanott megjelenik a gróf is. Megtámadják, meg is sebesítik A vámpírok urának követői az ellenfeleire ugranak, de nem akarnak Drake-ék emberekkel küzdeni ezért visszavonulnak. A csapat hazatér ahol megtalálják Quincy Harkert ahogy a padlón fekszik, gyorsan mentőt is hívnak hozzá.

Boston egy új helyszínén vagyunk ahol egy jótékonysági estély keretén belül Draculát mutatják be, mint híres vendéget a közönségnek. Nem egy egyszerű adománygyűjtés, de erőviszonyok átrendezése is a célja a partynak, Dracula tart egy bemutatót az erejéből és követőket kíván gyűjteni, felajánlja az erejét a jelenlévőknek. Sikerül is megbabonáznia 1-2 jelenlévőt aki csatlakozni kíván hozzá, de a gróf észrevesz valakit az árnyékban és elindul, hogy kiderítse, ki lehet az. Kiderül egy talpnyalója számára, hogy van akitől még a sötétség ura is fél!!

Ismét egy másik helyszín a legutóbb ott hagytuk abba, hogy Hannibal King kizuhant egy ablakon, és a Doppelganger-Penge utána vetette magát. ( Ha nem emlékeztek rá itt és itt és itt megtalálhatjátok.) King lesújt rá egy karóval és elmenekül, bemegy egy házba ami pont az, ahol a Dracula féle toborzó van. A gróf rácsodálkozik, hogy Doppelganger-Penge nem őt támadja hanem King-et, és rájön, hogy pont Doppelganger-Penge lesz jó bemutatónak, ha végre legyőzi akkor nem lesz a házban aki ne követné őt. Mikor megragadja rájön, hogy valaki már megharapta, egy olyan vámpír(?) aki nincs Dracula hatalma alatt. Így Doppelganger-Penge már nem csak, emberként, de vámpírként is tud a gróf ellen harcolni.

Drake-ék a kórházban várják, hogy mi lesz Harker-rel és bepillanthatunk, hogy mennyire aggódnak.

Doppelganger-Penge továbbra is a gróffal küzd aki uralkodni akar felette, de nem tud, így inkább meg akarja ölni. Ám ez a Penge nem az igazi Penge ezért a gróf könnyedén legyőzi őt.

Tomb_of_Dracula_51-21.JPG

Végre ismét egybeérnek a szálak, már csak a kérdés, hogy mi történt az igazi Pengével?! Szokásomhoz híven itt a lehetőség a képregénybe erre lehet belenézni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr595224461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása