2013. április 15. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula #50

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a "The Tomb of Dracula" 50-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_4.jpg

Egy nagyon izgalmas szám, melyben Dracula összecsap az Ezüst Utazóval. Mondjuk ezért a képregényt el kell, hogy olvassátok, ugyanis a blogban nem azzal a történetszállal foglalkozunk.

Penge sajnos csak mellékszereplő, de annyira, hogy a két oldal melyen szerepel interlude "címen" is jelenik meg. És annyira, hogy ez a Penge nem is Penge, mint tudjuk a legutóbbi számokban egy új "melléktörténet" vette kezdetét Hannibal King és Penge főszereplésével, melyben nyomozásuk során találkoztak egy testrabló/átváltozóval aki a legutóbbi számban legyőzte Pengét és most King-re fáj a foga.

2_4.jpg

3_2.jpg

Nem egyszerű King helyzete, sőt reménytelennek tűnik. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a következő szám még mozgalmasabb lesz, ugyanis Penge halálával reklámozzák az utolsó oldalon!

E csatajelenet a képregény elején van, így bele is lehet lapozni, és még láthatjátok is.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr505219630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon Egyszerű 2013.04.16. 10:02:54

Hűha, innen aztán továbbképezhetném magam, hogy értsem, miről van szó pontosan, amikor a Big Bang Theoryban képregényekről beszélnek:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.17. 08:29:26

@Nagyon Egyszerű: :D Azért nem innen tudsz felzárkózni tökéletesen közel sem, mert itt csak egy figuráról van szó. Itt még geek-ebb vagyok, mint ők, de csak itt. :)

Itt csak Penge van és slussz. :)

Nagyon Egyszerű 2013.04.18. 08:50:18

Aha, rájöttem én aztán, amikor néztem visszafelé a posztokat.
Beszállhatnál Pengeileg a stábba, szakértőnek:)

Nagyon Egyszerű 2013.04.18. 13:34:37

@doggfather: nanáhogy. Ha esetleg már benne vagy, nem szóltam. Majd figyelem a stáblistát:)
süti beállítások módosítása