2015. június 08. 08:00 - doggfather

Namor the First Mutant #2

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Namor The First Mutant 2-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1428526-2.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Namor megszerezte Dracula fejét, de súlyos árat fizetett érte…

Ezt a számot egy idilli kis családdal kezdjük, ahol a fiú éppen a friss találmányát mutatja az anyjának, ugyanis hiába építők ők generációk óta a kasztrendszernek vége Atlantiszban mindenki az lehet, amire a képességei alapján képes. Ekkor ér oda Namor herceg, aki elkéri az eszközt a fiútól.

Namor seregszemlét tart a trónteremben, megnézi, hogy kik követték őt Új Atlantiszba, mekkora is igazából a népe, és főleg a serege. Vendégei érkeznek, Emma Frost és egy tanítványa.

Érdekes dologgal jöttek, a dobozt, amiben a gróf feje van, nem tudja kinyitni senki más csak Atlantisz királya vagy királynője, adódik a kérdés, hogy ki nyitotta ki, hogy a fej belekerülhessen. Ez az a kérdés ami Namort is foglalkoztatja az eset óta.

Miközben Emma segítséget ajánl, Torpedónak megérkezik a herceg friss segítsége, a csapat, akikkel megszerezte a dobozt. Abirát, egy törzs vezetőjét hozzák, akit megtámadtak a vízi vámpírok, és aki érdekes hírekkel érkezett. A minap lemészárolt harcosok már vámpírként tértek vissza ellenük. Miközben ezt vesézik, ki Új Atlantiszt megtámadják.

Közben az asszony, aki túlélte a vámpírok támadását elmesél egy történetet a hercegnek. Egy történetet még a hercegről gyerekként, aki felbőszítette a nagyapját és ezért nagyon megbüntették. Egy gyerekről, aki ebből nem tanult. Egy gyerekről, aki azóta se tanult semmiből…

Ekkor hallják meg a nép sikolyát, hogy megtámadták őket, azonnal ki is sietnek a köz segítésére. Mire sikerül a vérszívókat elűzni nem kevés atlantiszi meghal.

Namor eldönti, hogy nem védekezik tovább, megy és levadássza a vámpírokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr707402412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása