2015. április 27. 08:00 - doggfather

Namor The First Mutant #1

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Namor The First Mutant 1-es száma.

A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1355606-03938422_284c_4b57_9e97_920ee57f1e57.jpg

Mikor Dracula fejét vették, hogy ne történhessen árulás Xarus a fejét és a testét két vámpírtörzsre bízta. A feje a szövetséges atlantiszi vámpírokhoz került így jutunk el Namor birodalmába ezen a héten.

Az X-Men ugyanis megkérte Atlantisz urát, hogy nézzen utána, hol is van Dracula feje. Bár Namor biztosan tudja, hogy az ő birodalmában nem lehet, azért megígéri és találkozik is az egyik legöregebb atlantiszival, aki a legendák szerint találkozott, sőt túl is élte az Aqueos-ok (atlantiszi vámíprok) támadását, akinek tudnia kell róla, ha tényleg ott van a fej náluk. És az öreg figyelmezteti a Torpedót, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad megbolygatni, de Namor szokás szerint önfejű és tovább keresi az Aqueos-okat.

Fel is keresi Atlantisz ősi városát, ami mostanra inkább afféle kegyhely semmint lakhelye bárkinek is és megbeszélné mindezt őrségnek parancsnokával, akinek elvágták a nyakát nem sokkal korábban. Él még, de haldoklik, elmondja, hogy az egész őrséget lemészárolták ismeretlen sötétből előtörő hordák. Utolsó leheletével az Aqueos-t suttogja…

Namor pökhendien felszólítja parancsnoka megmaradt leszármazottait, hogy menjenek vele, hogy teljesítsék követeléseit, szolgálják Atlantisz és a tengerek urát. Nem könnyen, de ráállnak, hogy kövessék, közben a vámpírok legendáit mesélik egymásnak, és kiderül, hogy az X-ek Dracula fejét keresik náluk. Az őrök nemzetsége nem érti, miért érdekli őket az X-Men vagy bárki más felszínlakó harca felszínlakó ellenfelekkel, mire Namor a változó világra hívja fel a figyelmet. Eljutnak a tenger legsötétebb mélyére, amire az ős öreg utalt mikor Torpedó vele beszélt. A tenger mélyén mindenféle húsevő szörnyek vannak akik azonnal rájuk is támadnak, de Namor könnyű szerrel legyőzi őket. Ahogy egyre lejjebb jutnak, egy tagjuk eltűnik, de ezzel a dobozhoz vezeti őket a dobozhoz, amiben tényleg benne van a gróf feje. Ám a fejet egy csapat vérszomjas tengeri vámpír vigyázza, akik most rátámadnak az Atlantisziakra. Namor és kis testőrsége menekülőre fogja a dolgot, összeakadnak a vámpírok vezetőjével, akit kettészel egy szigonnyal és ki tudnak jutni az árokból.

Az Aqueos vezetőt azonban szolgái feltámasztják, és ő háborút hirdet Atlantisz népe ellen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr467367484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása