2015. augusztus 10. 08:00 - doggfather

Deadpool #31

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Deadpool 31-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1613212-deadpool31.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Deadpool bevette magát új „szerelmével” a jó (!) draculák által fenntartott kórház kápolnájába, miközben a rossz draculák betörtek az épületbe.

A nő elmenekül a dilis bérgyilkostól egyenesen a biztonsági őrök szobájába ahol már mindketten halottak, és a szoba vámpírokkal van tele. Persze Deadpool nem hagyja magára a szerelmét ilyen gyorsan, mire odaér, még életben van, és a vámpírok vezetője (Ceres) azonnal megfenyegeti őt, hogy dobja el a fegyvereit. Mikor ez megtörténik, leszúrják, és Deadpool holtan esik össze.

A dokinénit elhurcolják, hogy segítsen megkeresni a kórház tulajdonosait, akik lemészárlására jöttek Ceres-ék. Útközben a takarítóba botlanak, aki a nő segítségére siet, közben Deadpool elindítja a tűzjelzőt és mindenhol betegek kezdenek menekülni. Mikor a víz elkezd ömleni a plafonból, a vámpírok ordítva omlanak össze. Kiderül, hogy Deadpool egy pappal megszenteltette a víztározót a tetőn, felkészülve minden eshetőségre. Kikapja a takarító kezéből a seprűnyelet, rögtönzött karónak megteszi és elfutnak a nővel. A vámpírok, bár megsérültek azonnal üldözni kezdik őket. Egy szobába bújnak, amit hiába közelítenek meg lassan, Deadpool kiugrik az ajtó mögül és leszúrja egyiküket. Utána mennek a szobába, ami az MRI szobája, ahogy belépnek Deadpool bekapcsolja a gépet, a mágnes azonnal magához rántja a vámpírok kardjait, és az amulettjeit is. Így ők fegyvertelenek maradnak, Deadpool-nak pedig ott vannak a karói. Hiába szúrná le a két megmaradt vámpírt, mert azok lukat tudnak nyitni a mellkasukon (erre kevés vámpír képes), így nem sebzi meg őket a karó a szívükben. Deadpool odakiált a dokinak, aki bekapcsolja a röntgent és ezzel elégeti mindkét vámpírt. Deadpool átállította a röntgensugarat UV sugárra, ahogy azt a „gugliból olvasta”.

Így, hogy elvonult a vész és megmentette a nő életét (jó, előtte ő lőtte lábon, de kicsire nem adunk) már ő is benne van egy italban, illetve egy fagyiban inkább.

Előbb azonban Deadpool elviszi a támadók medáljait a megbízóinak, mire visszaér azonban a csaj eltűnik…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr417584886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása