2015. augusztus 03. 08:00 - doggfather

Deadpool #30

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Deadpool 30-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1577808-prev_img.jpeg

Deadpool arra ébred, hogy egy csapat „dracula” veszi körül. Amíg azok a helyes terminus technikust kérik rajta számon ő lelő mindent, ami mozog. Sima golyók azonban nem fognak a vámpírokon, így csak lelassítani sikerült őket pár percre, de már mennek is utána, mire újra lő. Ekkor kiabálják az arcába, hogy hagyja már abba, nem megölni akarják, hanem felbérelni a mocskos szájú bérgyilkost.

Valaki kihívta a rendőrséget ezért a „draculák” felszívódnak, de előtte hagynak egy címet Deadpool-nak, hogy másnap alkonyatkor hol akarnak vele találkozni. Deadpool közli, hogy ő jófiú és nem fog a rosszaknak dolgozni. Utolsó mondataikkal azt állítják, hogy ők a jófiúk.

Miután egész nap saját magát győzködte, estére csak elmegy meghallgatni, hogy mit akarhatnak tőle.

Kiderül, hogy azon csoportok közé tartoznak, akik nem örülnek Xarus hatalomátvételének, és nagyratörő terveinek, hogy a vámpírokat kivigye a fényre, hogy mindenki ismerje és rettegje őket. Így természetesen félnek, hogy eljönnek értük a vámpírok, hogy megöljék azokat, akik a vezető ellen fordulnak. Deadpool finoman szólva se figyel rá, így még vagy kétszer el kell magyarázni, hogy azt akarja, hogy a draculáktól védje meg a draculákat. Xarus a Claw-klánt küldi ellenük, akik azt tervezik, hogy kivárják a napfelkeltét, ugyanis még sose öltek nappal, most azonban Xarus medálja segítségével erre is képesek. Ezért akarják, hogy nappal Deadpool védje meg őket, mert ők is tudnak a védelmükről. Deadpool „alaposan megfontolja” az ajánlatukat, de visszautasítja, mondván hulljon a férgese. Ekkor sarokba szorítják, a vámpírok menedéke egy kórház alatt fekszik. Egy kórház alatt, amit a vámpírok építettek évszázadokkal korábban, és ami azóta is az övék. Egy olyan kórház, amelyikben a gyógyítási ráta a legmagasabb az országban. Mindezt csupán némi vérért csinálják, ezzel is bizonyítva, hogy ők a jófiúk.

Rábeszélték, csak vállalja, de nem tudja, hogy ismerné fel a draculákat ha azok nappal is tudnak járni. A claw klán azonban könnyen felismerhető, minden tagjuk gézbe van csavarva.

Az első tagjuk már be is tört a kórházba a fészek bejáratát keresve, de egy bátor doki nőbe ütközött, illetve kevéssel később Deadpool-ba és nem is éli túl. Deadpool rádión a többi draculát is becsalogatja a kórház kápolnájába. Mivel a doki nő mentené, inkább a betegeket lábon lövi Deadpool-t aki ezt a szerelem jeleként fogja fel, elvégre nem fejbe lőtte, cserébe ő is lábon lövi a nőt és beviszi a kápolnába. mire odaér az egyik dracula is ott van, mivel van amulettje, Deadpool azt veszi célba, és miután szétlövi a vámpír elég a napon.

Eközben a kórház biztonsági embereinek kamerán keresztül figyelő szemétől védve a többi vámpír is betör az épületbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr97584876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása