2014. december 01. 08:00 - doggfather

Blade #11

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade 11-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

153850-18117-111635-1-blade.jpg

Most. Penge éppen a lakásában próbál meg aludni, mint mikor az apja elraboltatta, mikor a kezét vesztette. A történelem azonban ismétli önmagát, és az apja egyszer csak megjelenik egy kisebb sereggel, mert beszélni akar vele. Azért jött el Erichez, hogy elmondja neki, hol van Jamal Afari Penge régi mentora akit Dracula változtatott vámpírrá, és akit Penge saját kezűleg ölt meg, és akit nemrégen láttak Amerikában élve. Akit Penge három hete keres mindenfelé Berlintől Londonig. Lucas folyamatosan figyelteti a fiát most is azért akar segíteni neki, mert Jamal és vele Dracula belépésével a játékba úgy gondolja, hogy közelebb kerülhet a prófécia beteljesítéséhez.

Akkor. Penge mentora megölése után végleg elhagyja Londont, elindul, hogy felkeresse Draculát.

Most. Kényszerű szövetséget köt az apjával, és King-gel a fedélzeten Erdélybe repülnek, hogy megtalálják Jamalt.

Akkor. Penge utazásával egybekötött vámpírvadászata során, eljut keletre ahol barátokra lel más vámpírvadászok személyében.

Most. Megérkeznek Erdélybe, Dracula kastélyához ahol kiderül, hogy mit is akart Cross végig. Bár elfogadta, hogy vámpírt csináljanak belőle, de csak azért, hogy láthassa még a feleségét és a meg nem született gyerekét. Életét vámpírként azonban arra áldozta, hogy meg tudja menteni a vámpírokat, hogy vissza tudja adni a lelküket. A prófécia szerint erre csak Dracula földjén kerülhet sor, Draculát megölő karóval és Pengénél van amit fel kell hozzá áldozni. Az amulett amit Londonban szerzett.

Penge ezt visszautasítja, nem érdekli, a vámpírok lelke nem teszi meg az apjáért. Az apja erre azt válaszolja, hogy tegye meg akkor egykori mentoráért, Jamalért, akit neki sikerült elfognia. Penge ezt is visszautasítja, de ekkor Hannibal King ugrik rá, ugyanis ő mindig is a lelke üdvéért aggódott, de ez se győzi meg Pengét, inkább megöli Kinget…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr866708301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása