2013. december 02. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #12

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 12-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_7.JPG

Az első jubileum (és az utolsó is, második év vége már nem lesz sajnos), a 12-es szám azt jelenti, hogy egy éve jelenik meg a sorozat. Ennek örömére a borító egy kicsit különleges, de, hogy a történet?! Nah majd mindjárt kiderül.

Egy kikötőben vagyunk, ahol King egy bőrrel harcol, azzal a bőrrel, ami még a 9-es számban volt ellenfél. Segítségére siet Drake és Penge is elég nagy sebességgel.

Gyors kitérő Nebraskába ahol Lilith a démonok asszonyának visszatérését készítik elő.

Drake a sugárfegyverével elpusztítja a bőrszörnyet, ebben a pillanatban egy gyilkost végeznek ki tőlük távol egy állami intézményben, fura módon mikor meghal akkor az áramütést Drake is érzi azonban.

Vissza a Borderline Magánnyomozó Irodához ahova egy nő (Michele Lidofsky) érkezik, segítséget szeretne kérni az Éjcserkészektől. Penge azonban egészen durván utasítja vissza mondván, hogy ők nem ilyen ügyekre szakosodtak. Drake azonban utánanéz és kiderül, hogy igenis az ő ügyük, a nő bátyja halála előtt Lilith nevét kántálta.

A csapat elmegy, Nebraskába ahol egy furcsa várkastélyt találnak a siralomház helyén, mikor behatolnak és egy rakás hullát találnak az őrök helyén a rabok pedig átváltoztak és meg is támadják őket azonnal. A csata hevében most mindhármukat az a furcsa áramütés éri, de olyan erősen, hogy Drake asszonya is felébred rá Bostonban.

Végre megtalálják a kivégzett testvért, aki azonban nem halt meg a villamosszékben, hanem magába szívta az elektromosságot és most rájuk támad…

Folytatás a következő héten…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr985666108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása