2013. szeptember 02. 08:00 - doggfather

Marvel Preview #3 és #8

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Preview 3-as és 8-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

Marvel_Preview_Vol_1_3.jpg

MarvelPreview8.jpg

A múlt heti történetünk a Marvel Preview 3-as számában folytatódik, illetve egy 6 oldalas lezárása van a 8-as számban, így ezt a kettőt egyben mutatom be.

A Marvel Preview egy 24 számot megért, majd Bizarre Preview címen még 10 résszel folytatódott. Különböző hősöket, fantasy szereplőket mutatott be elsősorban. Rocket Racoon is itt mutatkozott be, de szerepelt benne Thor vagy a Megtorló is.

Ezt a történetet már Chris Claremont írta, aki a múlt héten már besegített Wolfman-nak.

Penge éppen egy ártatlan lány megölését akadályozza meg, mikor egy rendőrnek feltűnik és szóváltásba keverednek, hogy csinálhatja-e amit csinált a vámpírvadász vagy nem, Penge megunja a vitát és leüti a rendőrt.

Safron (Penge barátnője) a saját üzletéhez indul, mikor megtámadja az Élőhalottak Légiója és elrabolják. Penge a klubjában üldögél Marguerite odalép hozzá és elmondja, hogy náluk a lány és cserét kínálnak fel Pengének. természetesen elfogadja, hiszen más lehetősége nincs. Ahogy odaérnek Vienken-hez Penge azonnal letámadja, belévágja a karóját, de kiderül, hogy vámpírtrükk volt és egy ártatlan 12 éves lányt ölt meg véletlenül.

A rendőrség mást nem tehet, ki kell, kérdezze őt amint magához tér. penge dühöng, Safron megmentésére rohanna, és közben ilyen semmiségekkel kell foglalkoznia. Találkozik egy Kate nevű telepata nővel. Egy másik rendőr meghallja, hogy Kate megmenti lassan Pengét és szól Marguerite-nek, ugyanis ő is Légió tag. Úgy döntenek, megölik Kate-et, de Penge követte őket, így közéjük ugrik, és nagy csata veszi kezdetét. Miután a metróba menekültek és sikerült eltűnni a Légiósok elől hazamennek és terveket készítenek, kiderül, hogy Kate is bosszút esküdött, ugyanis egy közeli barátját Dracula ölte meg. Tervet készítenek, hogy jussanak a Légió búvóhelyére és ismét nagy harc veszi kezdetét. Safront is megtalálja Penge, de úgy néz ki, hogy vámpír lett és éppen megölné, mikor Kate megállítja, mondván, hogy nem változott még át teljesen. Mikor kiszabadulnak, és a rendőrségre mennek, vissza ismét nem pihenhetnek, sokáig a Légió megtámadja őket azonnal. Safront is ismét megragadják, és Kate-et is elrabolják nem sokkal később.

Penge úgy dönt, hogy végleg elintézi a Légiót és bombákkal felfegyverkezve indul meg a rejtekhelyükre. Vienkennel élethalálharcot vívnak, melynek végén Penge leszúrja a vámpírt. Ahogy a kastélyon keresztül keresi Safront és Kate-et meg is találja őket Marguerite-tel. kiderül, hogy Marguerite nem is vámpír, és bizonyítéka van arra, hogy Penge nem is ölte meg a kislányt. Kiderül azonban, hogy Dracula szolgája a nő!

A rövid kis történetben Penge keres egy vámpírt, azt, aki őt is létrehozta, de nem talál csak egy csapat vámpírgyereket, akikkel nem tudja, hogy mit csináljon először, de aztán megöli őket egyenként. Itt mutatják be Penge eredetét először.

Blademu1.png

Izgalmas, mozgalmas és végre egész hosszú történet lett Penge szereplésével.

Címkék: képregény penge
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr415472469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása