2013. május 03. 08:00 - doggfather

Kitekintő 12.

Akkor lássuk, hogy milyen volt a múlt heti buli!

406339_10151480653704432_426561631_n.jpg

Hát ez zseniális buli volt!

Hely:

Dürlin, még nem jártam itt korábban, nem olyan jó, mint a Dürer, de ekkora közönségnek pont megfelel, és a koncert előtt jobban le lehet ülni.

Közönség:


Voltunk max 150-en, de akkor már sokat mondtam, de az a 150 ember nagyon lelkes volt, élvezték a bulit de nagyon. És értették mit mondanak a színpadon, nem volt kínos elbeszélés egymás mellett.

Koncertek:

11-kor bejelentették, hogy egy órás csúszás lesz, de azt nem tudtuk, hogy vajh mihez képest van az egy óra, ugyanis kezdési időt sehol előtte nem mondtak/írtak.

Valamivel fél 1 előtt lépett színpadra a Cali Agents és 50 percet játszottak, nagyon élvezték, a hangosítás ott volt, toltak szóló nótákat is, Planet Aisia rendszeren a dj pult mögé is beállt. Még annyit lehet hozzátenni hogy a Snowgoonsos Dj Illegal jött Cali Agentsékkel. Találtam két videót:

És a másik:

Mikor ők végeztek már jött E-Swift és kezdte is összerakni a saját cuccát, gyakorlatilag 2 perc volt a két show között, és a Liks a házban!

70 perces show-ban gyakorlatilag minden slágert eltoltak, közben a közönséggel is folyamatosan kommunikáltak, adták a piákat. Volt egy egy szóló Tash és J-Ro nóta is. Erről is van fenn videó:

Sőt még 1:

Hirtelen lett vége, levonultak, de követni lehetett őket a backstage-be könnyedén és senki nem zavart ki minket. Mindenki fényképezkedett, meg aláíratott. (X.O. Experience lemezüket én is aláírattam mindenkivel)

Amin kicsit meglepődtünk, hogy mind 2 dj laptopról volt dj, de ez nem vont le a party értékéből.

Nem volt semmi merchandise ez kicsit rosszul esett.

Eddig akkor volt szerencsém látni Sticky Fingaz-t (Onyx), Tash-t (Tha Alkaholiks), még Mc Eiht és Mack 10 hiányzik és akkor láttam a saját "all time fav" előadóimat élőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr315224406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása