2012. december 03. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula #17

Penge legközelebb a 17-es számban szerepel, így most az következik.

Tod17.jpg

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a "The Tomb of Dracula" 17-ik száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

Párizsban kezdődik a történet, Dracula éppen a csatornában próbál elbújni. "Hazaérkezik" mikor riadtan veszi észre, hogy Penge már ott van a rejtekhelyén. Elmondja, hogy a Harker csapat szétszóródott az általuk ismert négy búvóhelyen és várnak, hogy mikor tűnik fel a gróf, Pengének csak szerencséje volt, hogy neki jutott Párizs. A gróf rögtön megtámadja, mondván, hogy már régen várta ezt a csatát. Dracula végigszövegeli a bunyót, gúnyolja Pengét folyamatosan, de úgy tűnik fölényben is van. Sikerül is leszorítania, sőt nyakon is harapja Pengét, majd otthagyja, hogy meghaljon.

Miközben denevér alakban elrepül Dracula elmondja, hogy van egy ötödik rejtekhelye is. Egy francia paraszt tanyáján a megbabonázott gazda vigyáz a gróf koporsójára, és mikor megérkezik el is rejti őt.

Másnap egy vonat a helyszín ahol Dracula egy fülkében rejtőzött el egy kalauz segítségével akit a szolgájává tett. Egy félszemű testőr vigyáz egy táskát szorongató emberre, aki valamitől nagyon fél. kiderül, hogy a Harker csoportból is utaznak a vonaton, Frank Drake és Rachel is ott vannak. A büfében beszélgetnek, hogy Dracula hányszor meglépett tőlük a testőr pedig azt hiszi, hogy az ő megbízójáról van szó. Ezt el is mondja a titokzatos férfinak, aki felvilágosítja, hogy nem a párostól fél, hanem egy másik vámpírtól.

Draculával egy kisgyerek próbál játszani, de a gróf megöli őt is és az anyját is. A sikoltozásra Rachel odarohan a hang felé. Ahogy Dracula el akarja hagyni a fülkét benyit a titokzatos férfi fülkéjébe ahol megtámadja őt a testőr, de Dracula könnyen legyőzi őt és kidobja a rohanó mozgó ablakán. Közben Drake odaér, megtámadja a grófot, meg is sebzi, de ismét elmenekül. Elragadja Rachelt, de hamar ledobja a felesleges terhet. Összefut a táskás idegennel, és megbabonázza, hogy szolgálja őt. Ám a titokzatos férfi ismeri a vámpírokat és inkább kiveti magát a vonatból, semmint egy vámpír megszerezze a csomagját. A töltésen egy sötétben bujkáló férfi szedi össze őt.

Penge ebben a számban csak az elején szerepel, de akkor igen fontos dolog történik vele, meghal. Ez az "első halála", így igen fontos szám, még akkor is, ha csak az első 5 oldalon van jelen.

A bemutató oldalak itt találhatók.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr1004938092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ada2 2012.12.04. 09:01:38

csá haver neked mióta nem látszanak az avatarok ???
már írtam a supportnak is de semmi válasz, amúgy több blogon is észlelhető ez a probléma tehát nem egyedi problémáról van szó....
ha megtudsz valamit kérlek szólj, de javaslom te is írj a supportnak ez ügyben mert minnél többen jelezzük a problémát annál t9bb az esély, hogy felfigyelnek rá

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.04. 13:24:20

@ada2: rendben, de eddig fel se tűnt a dolog. :D

Blake / Mitch and Murray 2012.12.06. 04:53:26

A képregény ipar kemény hely.Tudsz olyan szuperhőst aki még sosem halt meg? :) Lehet DC is. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.12. 08:55:40

@CzinkesshyGróf: fú, ez most hirtelen kemény kérdés, el kell gondolkozzak rajta.

Sanosuke 2012.12.17. 21:39:35

emcsik így odavannak ezért a hülye drakuláért :
én mindig is rühelltem.
süti beállítások módosítása