2015. március 02. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI: 13 #14

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 14-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

2549165-14.jpg

Draculánál minden csodás, mindenkit megölt, minden hódítása sikeres volt. Nem tud neki a jelentés egy rossz hírt se mondani, ebből rájön, hogy nem lehet valóság, és lesújt a hírnökére. Kijön a kabinjából, kiderül, hogy még csak úton vannak a földre az előző szám csupán az az ábránd volt, amit Pete Wisdom Plokta segítségével küldött a grófra, hogy időt tudjon nekik nyerni. Két napot kaptak ezzel a felkészülésre, a sereg, nem mert semmit tenni Dracula utasításai nélkül.

Nem csak időt nyertek, de az álmaiból kiloptak minden tervet is, így felkészülten tudják várni az inváziót, Wisdom szét is küldi a csapatot, hogy ki merre mit csináljon mire megérkeznek a hódítók.

Dracula kényszeríti Lady J-t, hogy elmondja, mi a szokásos protokoll ezek után. Az álom után a támadás következik, így a vámpírseregnek is fel kell készülnie. A seregnek, melynek Faiza apja és egy brit szuperkatona is a tagja… Megjelenik az űrben Britannia Kapitány aki Spitfire-re küld egy varázslatot, aki így kinyit egy, kaput amin keresztül a Lovag és Faiza jelenik meg kivont szablyával a hajón.

A totális támadásban Spitfire egyszerre támadja a grófot, miközben Britannia Lilith ellen küzd és a Lovag Captain Fate-tel vív meg.

Bár egységes volt a fellépés, mégis Lilith túl erősnek bizonyult így vissza kellett vonulniuk. A terv az volt, hogy Lilith legyőzésével a nap ismét ártani fog nekik, Fate Kapitány varázslata pedig nem tartják egyben a hajót többet. Nem sikerült azonban, sőt Dr. Hussain (Faiza apja) is a hajón maradt.

Dracula éppen belátná, hogy a terve befuccsolt, nem tudja az inváziót végrehajtani Fate nélkül, mikor Fátum hívása befut, hogy elküldi a segítséget, amiről beszéltek, és ezzel a gróf tartozik neki.

A segítség pedig egy lány, akinek Gloriana a neve…

A befejezés következik jövő héten!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr736991269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása