2014. április 21. 08:00 - doggfather

Blade: The Final Glory of Deacon Frost

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade - The Final Glory of Deacon Frost című one-shot. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_10.jpg

1997-re már tény volt, sőt már el is készült a Penge főszereplésével készített első mozifilm ha nem is mutatták még be. Azonban a sors fura fintora, hogy Penge éppen nem szerepelt egy képregényben sem, és saját sorozata is megszűnt, de vagy két évvel ezelőtt.

Ám a marketing nagyúr, és a Marvel is szeretett volna keresni a közelgő filmmel, így új borítóval, és rövidítve, de kiadták újra Deacon Frost és Penge első történetét, amit én is bemutattam, még a The Tomb of Dracula sorozatban jelent meg. A történet itt veszi fel a fonalat, és ezt a részt meséli el újra, sűrű visszaemlékezésekkel, és új rajzokkal.

A sztori maga izgalmas, fordulatos nekem már első olvasásra is tetszett. Ezt az újra kiadást azonban nem tartom túl ötletesnek azt kell, mondjam. Kihagyták belőle a Draculás részeket, írtak hozzá egy temetési jelenetet melyben mindenki megjelenik aki kapcsolatban volt ekkor Pengével (Harold H Harold, King, Drake, Rachel van Helsing, Safron), ez azonban kevés véleményem szerint az üdvösséghez. Főleg, hogy a filmben csak Penge és Frost szerepel ezek közül a szereplők közül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr185985425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása