2013. november 04. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #9

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 9-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

2_3.JPG

Folytatódik a Morbius vendégszereplésével elkezdett múltkori szám. Ott hagytuk abba, hogy King és Morbius egymás torkára tapadtak. Drake és Penge most megpróbálják szétválasztani őket, Penge egy hatalmas lándzsát döf keresztül Morbius mellkasán, de ő kihúzza a hegyét, és azzal megpróbálja először Pengét, majd Drake-et megsebezni. Elmenekül, de King utána veti magát. Miközben ők ketten harcolnak, a démonpáros is csatlakozik, a vámpírdémon megpróbálja Frank nyakát megharapni, de könnyedén visszaverik őket és ismét menekülni kénytelenek. Mikor mindenki elmenekül, az Éjcserkészek ismét vitába keverednek, Penge nem akar segíteni Morbiusnak, ellenben ékét társával akik úgy gondolják, hogy szükségük lesz még Morbiusra Lilith ellen. Penge ott is hagyja őket a vita lezárásaként.

Samantha közben egy okkult szertartáson vesz részt félig a valóságban, félig az emlékeiben. Mikor ennek vége van, majdnem egy autó alá kerül.

A következő oldalon a DOA egységet látjuk „újrahangszerelve”, de minimum átöltöztetve, hogy folytassák a vámpírvadászatot.

A szálak kicsit kuszák, a két démon megtalálja a démonkereket, de King és Drake rajtuk üt, mielőtt használni tudnák. Ám kiderül, hogy ketten kevesek, Drake a fegyverét, King egyik csuklóját veszíti el a küzdelembe és sarokba is szorítják őket.  Miközben próbálja felvenni az emberbőrt, a démont, megtámadja a kerék, a vámpírdémon nem bírja King kezét megemészteni, és ismét fordul a kocka. A rész végén a két démon elmerül a folyóban.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr225586294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2013.11.05. 18:54:02

huhh, de rég jártam erre :D

Off Téma.

most olvasám, hogy neked megvan a díszdobozos Machete .
az 2 dvd-s ?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.05. 21:34:37

@Sanosuke: :D tényleg off. :D

Nem az ha jól emlékszem "csak" díszdobozos, de majd megnézem!
süti beállítások módosítása