2015. szeptember 21. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #4

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 4-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

2770252-marvel_comics_presents_v2_04_2008_minutemen_darthscanner_001.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyűjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

 

Ebben a számban van a Vanguard, Hellcat, Outlaw Kid és Weapon Omega.

Negyedik rész; ballisztika.

Kiderítették, hogy Yoosuf visszatért oda ahol letartóztatták fél évvel ezelőtt. Mikor a rendőrség felsorakozik az ajtaja előtt a két nyomozó azon veszekszik, hogy kérjenek e erősítést, hogy lehet e mára szuper ereje Yoosuf-nak, hiszen letartóztatva is azért lett, mert képességeket akart venni a feketepiacon.

Végül is nem kérnek, betörik az ajtót, és miközben előrenyomulnak, a jogait kezdik felsorolni, de a lakás tök üres, nem találnak benne senkit. Ekkor az egyik kommandós minden ok nélkül tüzet nyit a nyomozónőre, aki kiesik az ablakon. Ahogy zuhan, tisztában van vele, hogy meg fog halni, de hirtelen Ms Marvel kapja el őt, de nem vissza akarja vinni, hanem kórházba, hiszen meglőtték. Mégis felmennek, ahol nem találnak senkit csak a nő partnerét…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr927737500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása