2015. augusztus 31. 08:00 - doggfather

Marvel Comics Presents #1

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Marvel Comics Presents 1-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

195766-19164-114655-1-marvel-comics-presen.jpg

  1. Megjegyzés: a borító ne tévesszen meg senkit, mivel ez egy gyüjteményes kiadvány így minden számon más szerepel a címlapon. Penge csak kétszer fog, később.
  2. Megjegyzés: a Vanguard története 8 oldal lesz számonként, így a posztok rövidebbek lesznek a megszokottnál.
  3. Mindig leírom a poszt elejére, hogy az adott számban kiről lehet még olvasni, hogy el lehessen dönteni esetleg rákerestek e.

Ebben a számban van a Vanguard bevezető része (a 12-ből), a négy részes Hellcat első része, egy rövid Pókember, a Weapon Omega első része a 12-ből, és egy Lény történet.

 

Első bevezető:

  1. 03. 26. Japán, egészen pontosan Yokohama ahol egy amerikai csillagos zászlóba öltözött férfi robbant éppen…

Második bevezető:

  1. 09. 24, Pakisztán egy sivatagi bunkerben a Hamasz támogatásáról vitatkozik három férfi mikor az egyik hirtelen agyvérzést kap, de olyan erőset, hogy az orrán-száján ömlik a vér. Mikor holtan esik össze egy apró hangya mérető férfi mászik ki a füléből…

Harmadik bevezető:

  1. 11. 05. New York. Egy nyomozónő éppen letartóztat egy Jafaar nevű bűnözőt és beülteti a rendőr kocsiba. Ez a Jafaar ugyanaz, aki Pakisztánban szövetkezett, csak ő túlélte.

 

Első rész. A két John Doe.

A Stacy nevű nyomozónő otthon alszik, mikor csörög a telefonja, hogy kapásuk van. A kapás pedig egy halottat jelent egy tetőtéri lakásban. Nem csak ő John Doe (ismeretlen férfi neve az amerikai rendőr szlengben), de a lakásról se tudni, hogy kié, mié. Az áldozatot mellkason lőtték, senki nem látott semmit. Se a portás, se a liftes senki a házban. Nem tudni, hogy az áldozat és a gyilkosa hogy milyen módon ment be, és azt se, hogy hova, keresik a nyomozók a lakás tulajdonosát, bérlőjét. Nem sokkal később találnak két szemtanút, akik láttak egy fura fazont elhagyni a helyet nem sokkal a gyilkosság után. A fantomkép alapján a Szemlélő volt a fura fazon.

 

Ennyi volt az első rész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr357737480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása