2015. február 23. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI:13 #13

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 13-as száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

799785-13.jpg

Dracula kastélyában kezdünk, ahol a hódító kiadja az utasításait addig még ő kétnapos utazásra indul. Közben fel kell, hogy kelljenek végre azok, akikből a sereget hozták létre az új vámpírok. Még távol van Fate-et bízza meg a vezetéssel.

Wisdom és Penge az utolsó vámpírt is elkergetik, hiszen már nincs okuk harcolni, megszerezték, illetve elpusztították amiért jöttek.

MI:13 bázisán azt beszélik át, hogy mit tehetnek, illetve mit nem tudnak tenni az ellen, hogy Dracula bemasírozzon és elfoglalja Angliát. Britannia Kapitány dühében Pengét kezdi el sértegetni, aki erre nekiugrik. A Kapitány dühös, mert úgy tűnik Dracula valahogy ismeri és hatástalanítani tudja Merlin varázslatát, ami által ő semmit nem tud tenni a vámpírok ellen. Nem tudja megvédeni a hazáját. Egy vészjel zavarja meg a vitát, a gróf elindul a csapatával az ország felé…

Senki nem tud segíteni a briteknek. Még az USA elnöke (Normann Osborn) is telefonál, hogy nem tud mit tenni. A kínaiak készülnek z űrcsatára, de még nem állnak olyan szinten, hogy meg tudják akadályozni, hogy a gróf és hajója átjöjjön a holdról. A Bosszú Angyalai üzennek, hogy nem tudnak mit tenni, egész Anglia egy mágikus erőtérrel van körülvéve az űrből, amin nem jutnak keresztül. Nem csak ők, de a sima utasszállító repülők sem, mikor elérik a búra határát, felrobbannak. Britannia Kapitány nagy nehezen ki tudna jutni, de biztos, hogy vissza már nem térhetne, így meg se próbálja.

A gróf hajóján Spitfire úgy tűnik végre átállt és a fiának ecseteli, hogy mi mindent akar tenni a volt csapattársaival, le is adja a vészjelet.

A vészjel azonban csapda volt, mikor a csapat odaér Spitfire egy vámpírsereg élén várja őket, akik mindenkit meg akarnak ölni. Először szenteltvizes szőnyegbombázással próbálkoznak, de az ellen túl sokan van. Faiza az Excalibur segítségével akar véget vetni mindennek, de egy mesterlövész kilövi őt a vámpírok csak jönnek és jönnek, Pete Wisdom utasítja Britannia Kapitányt, hogy azonnal menekítse ki Pengét a helyszínről aki nem akar elmenekülni.

Dracula az üres angol parlamentben hallgatja a beszámolót a harcokról, hogy mindenki elesett egyedül Penge holttestét nem találják még, de ha életben maradt is úgy is eljön maga hozzájuk, mint rendes szuperhős…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr976991263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása