2014. július 21. 08:00 - doggfather

Blade: Vampire Hunter #6

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade: Vampire Hunter 6-os száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1265638-blade___vampire_hunter__6___page_1.jpg

Két hete ott hagytuk abba, hogy Pengének és segítőinek sikerült elmenekülniük a hellicarrierből, és a SHIELD-től mielőtt az lezuhant volna, illetve mielőtt a Reaper megtalálta volna őt.

Az utolsó pillanatban Penge visszafordul, nem hagyja, hogy a gép a városba zuhanjon le. Épp arra ér oda, hogy az aktuális SHIELD parancsnok főbe lövi saját magát. Sajnos azonban előtte tönkretette a vezérlőegységet és Penge nem tud irányt változtatni. Eközben a Kaszás boszorkány segítője megtalálja őt és megtámadja. Gyorsan keresztüldöfi a teremtményt, majd visszatér a hajókormányhoz. Egyedül képtelen megmozdítani, de ekkor a Reaper lesújt rá, de elvéti és a gépet téríti el a várostól szerencsére. Hogy-hogy nem éppen abba a temetőbe érkeznek vissza/zuhannak le ahonnan az egész történet elindult.

A zuhanást azonban nem csak Penge éli túl, de a Kaszás is, aki azonnal rátámad. Közben Rank is előmászik a katakombákból, az ikrek szereznek egy autót, hogy azzal siessenek Penge segítségére. Hrolf helikoptere is a környékre repül. Penge legyőzi a Kaszást a felkelő nap erejének segítségével.

Az epilógus is a szokásos a sivatagban barangoló idegen, aki ezúttal elér a céljához egy barlangban lévő laboratóriumhoz.

És ezzel vége nem csak a számnak, de a sorozatnak is, ahogy a legutóbbi is félbe maradt. Igaz az csupán 3 szám után, ez 6 (és egy fél) számig bírta, de a történetet itt se sikerült lezárni. Nem tudjuk mi lett Hrolf-al az ikrekkel, a főgonosszal, az ősvámpírokkal gyakorlatilag a Kaszás és a SHIELD szál zárult le csupán. A borítói nem voltak igazán jók, de a történet is érdekes volt, és a rajzok is nagyon tetszettek nekem ebben a sorozatban. Jövő héten a Penge II. mozifilm képregényét vesszük górcső alá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr1006280633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása