2014. március 31. 08:00 - doggfather

Blade: The Vampire-Hunter #9

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Blade: The Vampire-Hunter 9-es száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

 300px-Blade_The_Vampire_Hunter_Vol_1_9.jpg

Bible John Carik még mindig kórházban fekszik. Az ajtaja előtt posztoló rendőrök elmondása alapján egy hete nem történt semmi, csupán az egyenletes gépi zajokat lehet hallani a szobából. Ekkor történik, hogy Penge megunja a várakozást, és az” orvosi véleménye” alapján úgy gondolja, hogy John már mozdítható így meg is szökteti a kórházból, hogy hazavigye, John rendjének titkos ősi központjába. A beteg alig érthetően, de elsuttogja, hogy látta Drake-et és King-et, hogy nem haltak meg, még mindig élnek, de ezt Penge csupán egy beteg lázálmának hiszi. Éppen lefekteti John-t, mikor megtámadja őket egy pár, akik magukat VAMPZ-ként azonosítják. A csata hevében már John-ra is lesújtana az egyikük, de Penge ezt sikeresen megállítja, de őt leütik, kiderül, hogy a páros célja, hogy John-t eltegyék láb alól. Nem csak leüti, de a csontjait is összetörik Pengének, mégis sikerül elintéznie mind a két szörnyet, akik ezen igen meglepődnek, de nem csak ők, de Penge maga is.

Váltás. Kiderül, hogy a két vámpírt New Orleans-ből irányítja Marie Laveau az „elveszettek királynője” telepatikusan. Eldönti, hogy Pengét tovább kell, tanulmányozza, ugyanis Penge változik, és véleménye szerint egy hosszú úton van, aminek a végére csatlakozik az ő seregéhez.

Váltás. Penge házinénijéhez megérkezik a rég várt vendég a lánya, aki most költözik ide. Sajnos azonban az ajtóból egy idegent is meglát valakit, akitől nagyon megijed, mi csak egy (valószínűleg) robotkart látunk belőle a sötét sikátorból.

Váltás. Penge a vampz egy tagjával szeretné Johnt megmenteni. Azt állítja, hogy sikerülhet neki John lázát levinni, de cserébe egy szívességet kér pengétől, amolyan keresztapásan, majd egyszer a jövőben, lehet, hogy soha, de valószínűbb, hogy sokkal hamarabb. Penge természetesen nem alkudozik egy vámpírral karót is döf belé, amitől az elporlad.

Váltás. A szolgája halálát érzékeli a New Orleans-i boszorkány is, és ettől még jobban elkezdi Penge érdekelni, mostanra biztos benne, hogy Penge egy sor sötét dologra megoldást jelenthet számára.

Váltás. Penge ápolja Johnt, aki továbbra is csak annyit mond, hogy Frank és Hannibal élnek. Mikor pengét elnyomja, az álom a betegágy mellett megjelenik a robotkéz tulajdonosa, aki mint kiderül egy kiborg a neve Crossbow.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr505843048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása