2014. január 06. 08:00 - doggfather

SIEGE OF DARKNESS II.

Siegedark_logo.jpg

17 részes képregénytörténetet azért nem lehet lerendezni egy posztban ezért a blogon négy alkalommal fogunk vele foglalkozni. Kezdtük ugye az Első résszel: Nightstalkers #14. majd a Második rész, a Harmadik ismét egy önálló volt, most pedig a  Negyedik, a befejező rész. Ebben ismét több képregényről lesz szó, egészen pontosan ezekről:

Ghost Rider Vol. 3 #45 (tizedik rész)

300px-Ghost_Rider_Vol_3_45.jpg

King és Penge ugye Drake-et mentik ha külön utakon is. King visszatér a bázisukra és elmondja, hogy mit mondott neki Caretaker, hogy a Fallen A Blood nevű bandát keresi, hogy még erősebb legyen. Zarathos is és a Midnight Sons is elkezdik a Blood tagokat keresni, hogy a saját hasznukra fordítsák őket. Szellemlovas, Vengeance, és Seer megtalálják Patriarch-ot az első tagot. Ám ő már a Fallenhez csatlakozott. Morbius a Darkhold Redeemers tagjaival elindulnak, hogy más Blood tagokat keressenek.

Marvel Comics Presents #145 (tizeneggyedik rész)

300px-Marvel_Comics_Presents_Vol_1_145.jpg

Morbius talál egy ártatlan Lilin gyermeket, és Hannibal Kingtől kell megmentenie aki meg akarja ölni. Caretaker sikeresen küld egy üzenetet Szellemlovasnak, Penge megtalálja az élő Drake-et, de sajnos nem csak ő.

Darkhold #16 (tizenkettedik rész)

300px-Darkhold_Vol_1_16.jpg

Vicki Montesi rájön, hogy ő maga a kulcs, hogy a a Chthon-t vissza tudják hozni a földre. Hogy feláldozza magát azt a csoport nem akarja hagyni, ezért feloszlatja a Darkhold Redeemers-t.

Morbius: The Living Vampire #17 (tizenharmadik rész)

300px-Morbius_The_Living_Vampire_Vol_1_17.jpg

Szellemlovas folytatja a Blood tagok levadászását. King és Morbius félreteszik a nézeteltéréseiket és együtt elindulnak levadászni egy Blood tagot, Raydar-t.

Marvel Comics Presents #146 (tizennegyedik rész)

300px-Marvel_Comics_Presents_Vol_1_146.jpg

Szellemlovas, Devil-Slayer és ami megmaradt a Darkhold Redeemers-ből folytatják a kutatásukat. Fallen közben Zarathos ellen keresi szintén a Bloods tagokat továbbra is.

Doctor Strange, Sorcerer Supreme #61 (tizenötödik rész)

300px-Doctor_Strange,_Sorcerer_Supreme_Vol_1_61.jpg

Doktor Strange visszatér a felrobbant házának helyére, és ott harcba keveredik a visszatérő Salome-val aminek hatására felrobbannak, Doktor Strange is eltűnik, de nemsokára egy Strange ruhás, de maszkos idegen előkerül a romok alól. A Midnight Sons vezetését átveszi és végre megindulnak Zarathos ellen.

Spirits of Vengeance #18 (tizenhatodik rész)

300px-Spirits_of_Vengeance_Vol_1_18.jpg

A végső csatára indulnak a Fallen és Zarathos ellen egy gyors varázslattal Angliába teleportálódik az egész brigád, oda ahol a Szellemlovas meghalt. Felfegyverkeznek a csatára, Penge kap egy misztikus kardot a Foundry-t.

Midnight Sons Unlimited #4 (tizenhetedik rész)

300px-MidnightSonsUnlimited4.jpg

Az utolsó csatában Penge lesújt Zarathosra az ütközetben amitől kővé is válik azonnal, Fallen seregeit sikerült legyűrniük, Caretaker gratulál a Midnight Sons-nak a győzelemhez, azonban Lilith még mindig él és nála van Zarathos ivadéka.

Hogy a történet elmesélése is igen zavaros? Nah maga a crossover is az volt. Ahogy már írtam régebben én nem vagyok oda az ilyen nagy mindenkit összeszedünk egy kalandra történeteket, és sajnos ez se győzött meg arról, hogy kellene szeretnem őket.

A pozitívum, hogy e 17 rész után végre elindul az első Penge önálló sorozat 1994-ben!

(Itt a blogon először végigmegyünk a Nightstalkers sorozattal tervek szerint azért)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr135697899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása