2013. október 14. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #6

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 6-os száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_3.JPG

A Borderline nyomozó Iroda éppen egy új ügyet old meg, amolyan éjcserkész módra. Egy idős hiszékeny asszony pénzét verik ki az őt átverő csalóból. Nem éppen az okkult gonoszok elleni munka legjobbja, de igazi nyomozó munka volt.

Váltás: három fiatalember megy hazafelé a sötétben, miközben beszélgetnek egyszer csak az egyikük kezét elkapja valaki. Valaki akinek ég a keze, és aki azonos az előző részben megsebesült édesapával, akinek a Megtorló ígéretet tett. Hármuk közül csak egyikük éli túl a találkozást.

Váltás: egy kapucnis férfi (aki az előző rész rituális gyilkosa) késeket nézeget egy üzletben, majd kiszolgálja magát, miután megszurkálta magát rátámad az eladókra.

Újabb váltással a Megtorló éppen a rendőrségi aktákat szerzi meg nem éppen finoman a családdal kapcsolatos nyomozáshoz. 

A szörnnyé vált édesapa miközben a temetőben a családja sírjánál sír talál egy névjegyet egy látóhoz akit meg is látogat és meg is öl.

Penge és Drake a tv felvételeket nézik át, King pedig éppen ezt a nőt látogatja meg, de már csak a holttestét találja otthonában.

A késes kapucnis betér egy üzletbe és megtámadja a hölgyet akiknek a rész elején segítettek az Éjcserkészek, de ekkorra már ők is odaérnek, és berobbannak a kirakaton keresztül. Miközben ők harcolnak, a boltos kirohan a hátsó ajtón, pont belefut az apaszörnybe aki őt is megöli. Ezt éppen látja a Megtorló aki ezt is készül megtorolni, de ekkor felismeri az édesapát akit a kórházban látogatott meg. Benn Drake rálő a késesre aki eddigre már érzi, sőt irányítani tudja a magába szúrt késeket. A lövés azonban mellé megy és a szörnyapát találja el aki azonnal ráugrik a késesre amit azonban a Megtorló megpróbál megakadályozni. Ekkor kijönnek a Nighstalkers-ék is, és megtörténik a nagy találkozás. A két szörny ekkor elnyeli egymást, és mindkettő megsemmisül. 

A Megtorló nyugodtan sétál el, hiszen a bűnös elnyerte büntetését, ám King megkérdőjelezi, hogy ki kérte fel őt bírónak, vagy akár őket magukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr415547544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása