2013. október 07. 08:00 - doggfather

Nightstalkers #5

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Nightstalkers 5-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

1_2.JPG

Ahogy a borítón is látszik ebben a számban vagy egy vendég is aki nem más mint maga a Megtorló! Addig azonban el kell jutni, fel kell építeni, hogy mit keres Bostonban, hogy találkozik a Nighstalkers-szel.

Boston egy temetőjében a fekete mágia hívei éppen egy kölyökkutya feláldozását készítik elő, mikor kiderül, hogy egyik tagjuk Frank Drake, aki azonnal le is csap rájuk!

Nincs túlbonyolítva ennek a számnak az eleje, egyszerűen csak a lecsóba csapunk, és az Éjcserkészek triója kegyetlenül szétcsap az okkult tudományokat helytelenül felhasználók ellen. Hamar kiderül ugyanis, hogy Drake nem egyedül érkezett a buliba, és miután fülesén odaszólt King-nek és Pengének azok meg is érkeznek, és ki ki stílusa szerint elindul rendet tenni. Penge ugye a nevéhez híven:

2_1.JPG

King pedig meg se szólal csupán megmutatja, hogy egy vámpírnak nincs szüksége varázslásra, telepatikusan kutyákat uszít az ellenfélre. Sajnos azonban a vezető eltűnik, csak a csapatát sikerül hatástalanítani.

Egy család autózik nyugodtan a temető mellett, mikor valaki eléjük szalad, és sajnos el is ütik. Az édesapa azonnal kiszáll, hogy megnézze rendben van-e akit elütöttek, kiderül, hogy túlságosan is, azonnal leüti őt a "fővarázsló", mert ő az aki erre menekült a trió elől. Elintézi az anyát és a gyereket is, sőt az autót is felgyújtja mire az Éjcserkészek odaérnek. Az egyetlen akit ki tudnak menteni az a családfő, miközben Penge kiélheti magát és végleg elintézheti a fekete mágia használót.

Váltás: a kórházban éppen egy ismeretlent próbálnak megmenteni, de a rendőrök már ott toporognak a műtő ajtajánál, hogy kikérdezzék mi is történt a családdal. Egy férfi áll az ágyánál, az aki megtalálta és behozta. Az akinek a családját hasonlóan lemészárolták. Az akit a bűnözők félnek egész New York szerte. Frank Castle, a Megtorló. El is indul, hogy megbosszulja ami történt.

Másnap reggel a Borderline Nyomozó Irodában a szokásos reggeli csipkelődés mellett Drake meglátja az újságot, melyben egy előző éjszaka ártatlan család lemészárlása van benne.

A kórházban felébred a sebesült és varázslatot használva meg is öli egy ápolóját.

A Megtorló nyomozási során szintén hagy maga mögött egy két hullát.

És a történet a jövő héten folytatódik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr1005536179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása