2013. július 08. 08:00 - doggfather

The Tomb of Dracula 2004 2/4

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a "The Tomb of Dracula" 2004-es minijének második száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

315109-20629-123655-1-tomb-of-dracula.jpg

Akcióval kezd a szám, Divinity menekül, fut, lő, vérzik, majd  egyszer csak megadja magát a sorsnak, az őt autóval üldözők ellen fordul, a fegyverét célzásra emeli, és BUMM. Penge fejbe is lőtte. Kiderül, hogy ez csak edzés, Penge a vadászcsapatot tréningezi, mint aki már találkozott vámpírokkal, nem is kevéssel és még mindig él, ugye?!

Nehezen viseli, le is hordja Pengét, mondván, hogy a paintballgolyó is fáj. Közben Megérkezik a terembe Noah Van Hellsing és egy újfajta ezüstlövedéket mutat neki, amit gyorsan ki is próbál PENGÉN! Szerencsére kevlár van rajta, így csak üt egy rendeset a golyó, de nem sérül meg a Fényben járó.

Az eligazító teremben kiderül, hogy miért is e nagy edzés. Egy olyan vámpírtól félnek, akinek ereje hatalmas kell, hogy legyen vagy 1000 éve senki nem látta, Varnae egy Atlantiszi vámpírúr. Varnae a vámpírokat még hatalmasabba akarta tenni, de a város elsüllyedése megakadályozta ebben, és most ezer év múlva (mert csak ezer évenként lehet megpróbálni) újra hatalmat akar szerezni, mégpedig Dracula várában, ahol olyan erős a vámpírság, hogy már az segíteni fog neki.

A terv, hogy atomot dobnak a gróf várára. és érdekes módon pont Penge az, aki kikel a népirtás ellen, pont ő az aki a civileket félti. Szerinte csak egy karó kell a vámpírok ellen nem tömegpusztító fegyverek, de Noah szerint, ha más esély nem marad muszáj megállítani bármi áron.

Váltás, egy idegen suttog, aki érzi, hogy a csapat mi mindent gondol, úgy hallja őket mintha ő maga is ott lenne köztük.

Vissza a megbeszéléshez, ahol Noah Divinityvel elhagyja a termet, Penge pedig a csapat többi tagjával vált pár szót. Csak el akarja mondani, hogy a küldetésbe valószínűleg meghalnak, de ez nem izgatja őket különösebben, erre felkészültek, majd azt kéri tőlük, hogy figyeljék Divinityt, mert nem bízik benne egyáltalán.

Egy furgonnal mennek egy reptérre, mert egy katonai járattal mennek közvetlenül Bukarestbe a tervek szerint, mikor az úton egy csövessel találkoznak, Penge felkiált, hogy nehogy megálljanak, de már késő vámpírok támadták meg őket. Annyian vannak, hogy hiába küzdenek derekasan, így is legyőznék a csapatot, ha nem kapnának segítséget ez csapat VÁMPÍRTÓL akiket Vane vezet, akik nem akarják, hogy korrupt és minden nemességtől mentes vámpírok vezessék őket. Sajnos azonban többet nem tudnak segíteni, nem tudnak csatlakozni, ugyanis a vámpírúr hangja a fejükben egyre erősebb, egyre jobban tudja irányítani őket.

A repülőn fejeződik be ez a rész, miközben repülnek egy csapat vámpír veszi körbe őket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr1005380185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása