2015. március 09. 08:00 - doggfather

Captain Britain and MI:13 #15

Figyelem! Az alábbi posztban részletesen kerül bemutatásra a Captain Britain and MI:13 15-ös száma. A tovább után óvatosan, Spoiler, Spoiler hátán!

887364-cap.jpg

Elérkezett a végjáték most már tényleg a történet utolsó része. Ott hagytuk abba ugye, hogy Dracula hajója közeledik Anglia felé a fedélzetén Fátum biztosítékával

Pete Wisdom és aktuális randevúja éjszakai pikniket tartanak, és a sorsról beszélgetnek, hogy most és azon a mezőkön fog eldőlni mi lesz velük.

Dracula éppen kihallgatná a jövevényt, mikor Britannia Kapitány tör rájuk azzal, hogy a nő az ő felesége. A Kapitányt Lilith követi, aki már félt, hogy megszökött előle.

Wisdom elmondja, hogy Quincy Harker koponyája, a brit szigetek végső pajzsa bármilyen vámpír, mágikus teremtmény ellen nem pusztult el, ugyanis mielőtt megérkeztek volna találkozott a boszorkány Dianával és rávette, hogy csináljon egy utánzatot, az igazit pedig rejtse el. Minden, ami azóta történt csak a gróf megtévesztése érdekében történt, hogy ne fogjon gyanút véletlenül se.

Sikeres is volt, az első vámpírbombák már érkeznének is meg, de a légkörbe lépve azonnal elégnek, amiből a gróf rájön, hogy becsapták, hogy Harker koponyája még létezik, hogy az fogja megsemmisíteni a seregét. Mielőtt mindenki meghalna Lilith vissza teleportálja a maradékukat a holdra Dracula kastélyába. Nem elég gyorsan zárta be azonban a kaput maguk után, és Britannia Kap, Spitfire és a SAS egységük is utánuk jött. Mivel Lilith varázspajzsa tartja csak életben a vámpírokat érthetően őt védik utolsó leheletükig, illetve őt támadja a Kapitány és serege.

Ekkor adja ki Pete Wisdom a parancsot, öljenek meg mindenkit.

Közben a második csapat Penge és Union Jack aláaknázzák Dracula és belső körének szobáit, amit Spitfire megjelöl még ott tartózkodása idején. Szenteltvízzel locsolnak le mindent és fokhagymát szórnak szét minden felé, mikor megérkezik Kent Lady J fia, hogy könyörögjön a segítségükért, de penge nem ismer kegyelmet ugye, és habozás nélkül karót döf a szívébe. Mikor Jack meglepődik ezen, mondván, hogy a fiú Spitfire fia, Penge jelenti neki rádión, hogy ahogy a nő kérte elvégezte a munkát.

Mikor Dracula érzékeli, hogy lassan mindent elveszít, hogy a hálóját is megszentségtelenítették menekülőre fogja a dolgot, de a saját mentőkabinjánál a Fekete Lovag és Faiza várják kivont karddal. Hiába a Lovag a legjobb kardforgató a világon mégis csak egy ember akit Dracula egy vágással szabályosan kettészakít, de az Excalibur neki is sok, és Faiza megöli őt. Rögtön utána odarohan, hogy meggyógyítsa a Lovagot, aki hálából megcsókolja őt.

Sikerül megmenteni Faiza apját is, Britannia visszakapta a feleségét és nem utolsó sorban megmentették Angliát is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apengeele.blog.hu/api/trackback/id/tr66991275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása